Lumilla21.7.2018 16:26
1/20
Oon kohta 18v ja kotona vankilassa

Oon parin kuukauden päästä 18-vuotias nainen. En ole koskaan tupakoinut, käyttänyt alkoholia tai huumeita. En ole koskaan liikkunut epämääräisissä porukoissa yömyöhään tai hypännyt baareissa. En oo koskaan salannut mitään "epäilyttävää" mun vanhemmilta. Oon aina ollu kiltti tyttö, joka viihtyy kotona. Oon tunnollinen koulussa ja osaan ottaa vastuuta. Mun pitäs olla 100% vanhempien luottamuksen arvoinen.

MUTTA äiti ei päästä mua mihinkään. Tänään ehdotin että lähden käymään päiväseltään Oulussa, ihan vaa kiertelemässä kaupunkia ja shoppailemassa. Tarkoitus ois mennä ja tulla bussilla ja matka kestäisi yhteen suuntaan n. 2,5h.
Äiti tyrmäs heti ja sano, et ethän sä yksin voi lähtee.
Oon myös puhunu äidille et lähden kiertämään Eurooppaa sit ku valmistun yliopistosta tai aikasemmin. Siihen se totes, että en saa lähtee mihinkään yksin ennen kuin olen 40vuotta. Äiti perusteli sillä, että ei itekkään ois uskaltanut tuossa iässä lähteä. Mä oon lapsesta asti haaveillut yksin matkustelusta ja siitä vapaudesta...
Se siitä vapaudesta sitte😑
Mun kaverit on ollu yksin toisella puolella maailmaa ja mä en pääse edes viereiseen kaupunkiin!!! Ja oon iha just aikuinen!!!

Muutan kaiken lisäks pois kotoa kun lähden opiskelemaan. Opiskelemaan äiti päästä koska se on ns. Pakko.

Ihan naurettavaa, en tiiä mitä teen mun elämällä😂 jos en pääse toteutetaan mun suurinta unelmaa eli matkustelua. Eiks kohta 18v luotettavan tytön vois päästää edes toiseen kaupunkiin?