commandoll9.5.2017 14:30
1/35
Onks SULLA erityisherkkyys?

Mulla on erityisherkkyys, ja en oo sinäänsä mikään spesiaali-tapaus, sillä erityisherkkyyttä on jopa 25% ihmisistä. Onks kellään muulla erityisherkkyyttä? Ois kiva jutella muitten kaa & saada vähä "vertaistukea."

HUOM: erityisherkkyys on osa ihmisen luonnetta. se ei oo sairaus/vika, vaan osa ihmistä. Erityisherkkyyttä ei voi diagnisoida samalla tapaa kuin esim. masennusta, mutta suuntaa antavia testejä löytyy netistä pilvin pimein. Erityisherkkyyden kyllä tunnistaa itestään jos lueskelee vähän niitä sen piirteitä.

Itellä on ollu erityisherkkyys niiiin kauan kuin muistan, mut se on ilmennyt eri elämäntilanteisssa eri tavoin. pienenä (ala-asteella) mä itkin tosi paljon ja tosi helposti. toisaalta nauroin tosi herkästi. Nykyään en oo enää niinkään itkuherkkä, mutta aistin toisten tunteet tosi helposti. kun meen luokkaan, tiiän jo kysymättä kellä on paska päivä. osaan myös yhistää eri asioita mun päässä, eli tiiän kysymättäkin mistä kaveri on esim. ärsyyntynyt,ja aistin tosi tarkasti ihmisten tunteet. pohdin tosi usein syvällisiäkin asioita, ja arkipäiväisiä asioitakin mietin aina pidemmän kaavan kautta. mietin asiat aina loppuun saakka ja mietin kaikki mahdolliset vaihto-ehdot. oon ekstrovertti ja nautin ihmisten seurasta, mutta tarviin joka päivä omaa aikaa, jolloin mun ei tarvi puhua kellekkään. olin kerran matkalla, jossa olin 24/7 yhen tytön kaa eikä mulla ollu omaa aikaa. kun palasin kotiin, olin henkisesti niin poikki että en kahteen viikkoon nähny ketään ja nukuin jotai 12h yöunia :D
Onks kellään samaistuttavia fiiliksiä tai mitään muuta sanottavaa erityisherkkyydestä? :)