yessir20.6.2017 10:54
1/3
Onko teiänkin unet tajuttoman todentuntuisia

Ihan ku en ikinä ees nukkuis vaan olisin tyyliin ite vaan jossain reissussa ja ne tapahtuis oikeesti.
Mä tapaan mun unissa uusia kivoja ihmisiä. Muistan miltä ne näyttää ja yleensä nimetkin. Mul tulee niitä oikeesti ikävä ja harmittaa sairaasti, ku tiiän etten tuu tapaamaan niitä enää (ellen sit satu näkemää niistä uudestaan unta mut aika harvoin niin käy)
Sit koen kaikkee uutta esim. edellisyönä olin mun unessa markkinoilla ja menin yhen turkkilaisperheen kojuun, tutustuin siellä kahteen tyttöön ja oli hauskaa, juttu lens ku leppäkeihäs ja päädyin illan päätteeksi polttamaan jotain marihuanan tyylistä. Muistan vieläki sen tunteen, poltti keuhkoissa ihan sairaasti ja yskitti, päässä rupes heittää enkä jaksanu enää puhua, istuskelin vaan siinä pää sekasin niiden kanssa :D (En oo siis ikinä mitään poltellut irl)
Viimeyönä taas oli ihan kamalaa, meiän kaupunkiin tuli terrori-isku ja kaikki tuntu niin aidolta. Hälytykset vaan soi, ihmiset juoksi paniikissa ja vähän väliä jossain räjähti. Itkin peloissani kaverin ja jonkun tuntemattoman kanssa kenen kaa lyöttäydyttiin yhteen, oltiin livahdettu johonki koulurakennukseen piiloon mut siellä käytävillä alko räjähdellä myös, säikähtelin jatkuvasti ja sit haluttiin pois sieltä. Ku oltiin päästy eteiseen ja meinasin juosta ovelle nii kaveri tarras äkkiä kiinni että älä vittu mene, se terroristi on tossa ja siinähän se oli, joku about 40-vuotias suomalainen jamppa kenellä oli 10cm korkee punanen kuhmu otsassa ja kädessä joku ase. (jos kirjotat kuvahakuun tonninseteli niin sillä oli sen miehen kasvonpiirteet, nimee en muista) Sit se mies huomas meiät+jonku perheen joka istu siellä nurkassa yhdessä itkien ja toisistaan kiinni pitäen. Mies rupes nauramaan ja rupes ääneen miettimään että onko täällä kokous johon sitä ei oo kutsuttu. Kaikki oli hiljaa/itki, mies otti aseen ja sano jotain "Onko vapaaehtoisia?". Mä rupesin piiloutumaan naulakossa olevien vaatteiden sekaan ja toivon ettei se nää mua. Koitin vältellä sen katsetta niiku koulussa kaikki tekee ku opettaja kysyy kuka haluis pitää esitelmän ekana mut sit mokasin ku vilkasin sitä sit kuitenki nopeesti sivusilmällä ja se sattu just kattomaan mua. Sit se rupes tuijottamaa mua, nauramaan hiljaa, latas sen aseen, nyökkäs ja oli just avaamassa suun sanoakseen jotain ja astu samalla mua kohti -ja sit heräsin ku iskä tuli kolistelemaan. Vitun ahdistuneena lojuin vielä hetken ja sain sydärin ku ulkona joku traktori paukahti, kuulosti aluks ihan räjähdykseltä. Jos unesta voi saada traumat nii se on tapahtunut nyt.
NO MUTTA NIIN, kai joku muukin näkee tämmösii unia, ite nään melkeen joka yö tai ainakin useesti viikossa? Kaverit aina ihmettelee että miten joku voi nähdä tämmösiä unia, mut niitä vaan tulee D: Ei siinä mitään tosin, kivojahan ne on ja paljon hauskempia/jännempiä ku mun oikee arki.