Huumeruisku29.4.2017 12:54
1/10
Onko tämä paniikkikohtaus/häiriö? (lue koko teksti)

Ennen kuin kukaan sanoo mitään, jep, olen menossa lääkärille tän vaivan kanssa. Mutta haluisin vielä kysyä teiltä, joilla on joskus ollu paniikkikohtauksia tai on itse paniikkihäiriö, jos tää ylipäätään on se:

Eli eilen illalla olin ihan rauhassa alottamassa nukkumista. Kun yhtäkkiä tunsin vatsani kipeeksi. Tuli kuuma olo, ja se kasvoi koko ajan. Kuumaat aallot tulivat niinkun päähän, ja olo oli semmonen että ois ollu kuumetta. Sitten tuli pahoinvointi ehkä minuutin tämän perässä, nousin ylös sängystä pyörimään kehää , ja tuntui koko ajan että oksentaisin. Koko kroppa alko tärisemään hurjasti, ja hengitin pussiin, sillä en pystynyt saamaan happea kunnolla. 10 minuutin jälkeen aloin itkemään oireiden takia, koko ajan oksetti ja yritin juoda vettä. Tärisin ja itkin ja itkin koska vatsaan sattui ja oksetti. Lopulta suusta suorastaan "purskahtaa" täysillä koko päivän ruuat pöntöön. Hurjalla vauhdilla. Oksentamisen jälkeen tärisin vielä hetken ja tunsin vielä vähän kuumia aaltoja, sitten olo oli taas ihan hyvä. Kohtaus kesti noin 30 min.

2 päivää ennen tätä kohtausta, mulla oli ollut samantapanen kohtaus paitsi ilman oksentamista, ja se ei ollut yhtä paha mutta kesti myös noin 30 min. 2 päivää ennen SITÄ kohtausta, oli ollut myös tuommoinen, joka tuli myös ihan taivaalta, ilman syytä. Vapina ja hengitysvaikeudet ja luulen joka kerta kun se tapahtuu, että se kestää ikuisesti ja että ehkä kuolenkin.

Tietääkö kukaan, olisiko kyseessä paniikkikohtauksia tai siis häiriö? Kuuluuko tuo oksentaminen asiaan, onko kukaan oksennellut? voivatko oireet olla erilaisia? Kiitos paljon vastauksista!!