Minkelii25.7.2018 22:19
1/2
Onko mulla ikäkriisi?

Ääh mua ahistaa ja stressaa ihan hirveesti se että oon kohta 18 ja pitäis aikuistua. Pitäis hakee töitä, mennä autokouluun ja hankkia oma kämppä, koska ahistaa jäädä vaa vanhempien nurkkiin pyörimään. Tuntuu että elämä on tylsää ja rutiininomaista, kaikki menee pikakelauksella.

Ahistaa ku mä en oo tähän mennessä saanu mitään aikaseks, en oo ollu kesätöissäkään koskaan ja tällä nykyiselläkin alalla, mihin opiskelen oon suoraan sanottuna iha surkee. Oikeesti tuleeko musta mitään, onko musta mihinkään työhön.... (kuulosti itsesääliltä ja pahalta sellaiselta, mut se ei ollu tarkotus enkä haluaiskaan kuulostaa semmoselta...)

Tuntuu et kaikki ikätoverit on paljon kokeneempia ku mä ja ovat sillee että ”jeejee mä meen töihin, jee mä ajan omalla autolla mun ja kullan kämppään ja jee mää oon aikuinen...”

Ja kaiken lisäksi mää muistelen koko ajan lapsuutta. Etin youtubesta videoita mun lempparilastenohjelmista ja kuuntelen lapsuuden lempimusaa ja tmstms. Se oikeesti lisää sitä stressiä ”että mitä mää katon, mää oon kohta aikuinen ja mun pitäis tehä aikuisten juttuja...”
Ja mä tiedän että muutki varmasti tekee samaa.

Ja vanhemmatki ahistaa että ”ei ton ikäsen piä märistä tosta, kohta jo aikuinen ja sillon ei saa tehä sitä ja sitä ja...” jos mä saan vaikka menkkaraivarit jostain pienestä. Että ei oo laissa kielletty, että ”18-vuotta täyttänyt tai täyttämässä oleva ei saa näyttää vihan tunteitaan”...

Mut mitä te veikkaatte? Oisko tää kaikki mun stressaaminen vain ikäkriisiä joka menee ohitsensa?
Onko joku samassa tilanteessa ku mä? Tsemppiä teille kaikille, jotka potee tätä helvetin kriisiä <3