Nietta5.3.2018 19:32
1/7
Olisinpa syntynyt mieheksi

On kyllä surullista syntyä naiseksi. Kyllä, muuallakin kuin siellä Afrikassa :D

Olisi vain ihanaa olla mies. Saisi koko elämänsä vain nauttia ja olla kaikessa arvostetumpi. Miehet omistavat käytännössä koko maailmanperinnön. Taide, tiede, perhe, suku, kotitalot, rakennukset, naiset ja lapset kuuluvat miehille. Valtiot ovat miehen, samoin kaikki tärkeät yritykset.

Olisi ihanaa vain nauttia naisista, olla aina vapaampi kaikessa kuin nainen. Kaikki arvostavat miehiä ja miehuutta enemmän. Miehen seksuaalisuuteen menee varmasti enemmän resursseja kuin vaikka naisten oikeuksiin.

Miehet ovat kaikessa vapaita. Ainoa vapaus mitä miehellä ei ole on naiseus, mutta sehän on huonompaa. En kutsuisi vapauden puutetta huonommuudessa pahaksi viaksi :D

Miehet saavat enemmän seksuaalista nautintoa, miehet hallitsevat kaikkea ja ovat kaikessa näkyvämpiä. Naisilla ei ole maailmassa mitään perintöä. Miesten näkyvyys on suurempi myös meikkaajissa ja kasvatusasiantuntijoissa, myös ompelijoissa miesompelijat nousevat esiin. Ruuanlaitossa mieskokit vievät kaiken huomion, eivät naiset joiden "alaa" ruuanlaitto on.