Juupelisjuupelis10.8.2017 16:53
1/2
olen vain niin turha kaikin tavoin

Mussa ei ole mitään hyvää. Oon laiska ja typerä. En tiedä mihin meen edes opiskeleen, koska en ole hyvä missään ja kaikki mitä ikinä teen epäonnistuu. Mulla ei oo ikinä ollu mitään missä oisin jotenkin erityisen hyvä tai sellasta. Suurimmassa osassa asioista oon helvetin huono. Siis niinku ihan ikäryhmääni ja yhtä paljon kokeneihin verrattunakin. Sillon kun en oo huono oon keskinkertanen.

Ulkonäöltäni oon ihan järkyttävä hirviö. Mun hiukset on katkenneet lyhyiksi ja ovat ihan jäätävä kuiva kasa jota ei voi edes yrittää laittaa mitenkään koska se ei vaan pysy hienosti. Oon normaalipainoinen, mutta silti lihava. Urheilla en vaan jaksa koska en ole niin ikinä tehnyt ja olen laiska ja saamaton. Musta myös tuntuu että vaikka urheilisin niin se olis turhaa, koska onko mitään hyötyä enää olla kaunis ja laiha jos siihen menee niin paljon aikaa ja joutuisin sitä ennen viettää koko nuoruuden yrittäessä sitä. Mun vartalo on aivan järkyttävän hirveä ilmestys siis ihan jo muodoltaankin jo.

Kaikki pitävät mua ärsyttävänä ja mulla ei ole kuin pari ystävää jotka nekin haukkuvat seläntakana. Nimenomaan niistä asioista joita olen nyt tässä kertonut. Eli en ole ainut joka on sitä mieltä ja se ei johdu vaan huonosta itseluottamuksesta, vaan on ihan totuus että olen turha.

Joo en tiedä mitö tällä hain tuskin kukaan jaksaa lukea, mutta kaipaan vaan jotain joka ymmärtää. En ole valmis elään enää päivääkään tälläisenä ja jos en ratkaisua löydä niin en tiedä mitä oikein teen.