mint_tea8.4.2018 17:04
1/12
☏ offlinerit -jaetaan asioita joita emme ymmärrä somessa tai somekäyttäytymisessä

Otsikko oikeastaan kertoo jo asian ytimen, mutta...

Hei sinä offlinessa viihtyvä kenties hieman oldschool vibainen henkilö:
Jaetaan outoja asioita joita emme ymmärrä tai oudoksumme somessa tai somekäyttäytymisessä.

Kröhm. Saanen aloittaa

Ollaan kavereiden kanssa syömässä. Ruokaan ei saa koskea ennen kuin on vedetty puhelimet esiin ja otettu kuva koko jengin ruokatarjonnasta. Kuva postataan sitten yleensä snäpissä mystoryyn, josta muut kanssasomettajat näkee että, kappas. *hlö x* on juuri nyt syömässä. Vau, mielenkiintoista.

Tai sitten vielä oudompaa on kun otetaan pöydässä video annoksien saavuttua. Kamera kulkee 360 astetta pöydän ympäri kuvaten ruokakirjoa, samalla jokaisen irvistäessä teennäisesti kameraan. Ei siinä jos hetki olisi spontaani, mutta ennen tätä videonauhaa pitääkin varmistaa missä asennossa hiukset lepää harteilla ja millaisen ilmeen aikoo kasvoillansa muodostaa.

Ylipäätään miksi jostain instagramista on tullut suht iso juttu ja jos siellä ei ole niin se on outoa. Aika monella on loppujen lopuksi suurilta osin kuvia vain omasta pärstästä, joiden tarkoitus on kai boostata itsetuntoa tykkäyksien myötä.

Itse olen huomannut myös tällasen ilmiön, että paljon somessa liikkuvat ihmiset tietää nimeltä paljon ihmisiä joita he eivät itse tunne. Ihmisiä jotka eivät ole millään lailla tuttuja, mutta heidät opitaan vain tietämään somen myötä. Sitten jos kaveeriporukassa keskustellaan jostain tällasista henkilöistä ties mistä hienoista draama syistä oon aina ihan ulkona, ei siinä että haittaisi mitenkään vaan päinvastoin. Miten jotkut jaksaa draamailla ihmisistä joita ei tunne? Eihän sitä todellista tilannetta voi edes tietää jos ei tunne sitä henkilöä. Some vaan tuntuu vahvistavan tällasta outoo paskan puhumista koska se on niin easy platform sellaseen.

Okei okei. Tunnen kun mun ajatukset vajoo syville vesille, joten nousen nyt ajoissa pintaan ja pyydän teiltä omia tarinoita. Oli se sitten deeppiä tai kevyttä ja hauskaa.