ChowChowlover8.4.2018 17:21
1/5
Nyt tulee kaikki ulos!

Mä en jaksa tätä paskaa! Haluun jäähä kokonaan pois koulusta.

Koulu on hirveetä. Mun luokka on hirvee. meitä kiusattiin ja nyt mun vähäsetki itsevarmuuden ja kaiken rippeet on hävinny. Kokeita tulee joka nurkasta, stressiä ja vaikka mitä.

Joskus mä aattelenet jos oisin jääny mun vanhojen kavereitten kanssa ku siirryin uuelle luokalle mua ei varmaan ois ees kiusattu ja voisin olla suosittu. Kaveri(t) valittaa että masentaa ja on paskaa ja kerjää huomita ja on hirvee teiniangsti. Se ärsyttää ku tuntuu että sillä ei oo mitään syytä.

Ei mullakaan oo mitään hirveen isoja syitä mutta se vaan tuntuu siltä.

Sitte, mun mummi kuoli tossa muutama kuukausi taaksepäin. Mä huomasin millanen masennusaalto mulle tuli. nyt on ehkä vähän helpottanu mutta silti masentaa.

Sitte, mä onn kuullu ku sisko on puhunu kuinka paska tulevaisuus meiän sukupolvella tulee oleen. Ei varmana oo varaa mihinkään. Ei taloon, ei autoon, ei pääse töihin ellei oo joku 500 vuoden työkokemus ja 200 koulutusta. Ja jos toihin saatikka opiskelemaan pääsee nii sitte ei pääse eläkkeelle ku vasta 150 vuotiaan ja silloihan se hyvinki auttaa.

Mä tuun kuolemaan työssä enkä mä varmaan koskaan saa lapsia eikä musta tule mummoa, Maapallo tuhoutuu ja olen ruma.

Eikä mulla oo hajuakaan mihin voi mennä kesätöihin tai TETtiin.

Välillä mä toivon et oisin syntyny 30 vuotta aikasemmin nii ei tarvis murehtia näin paljoo meiän paskasta yhteiskunnasta.

Nyt tuli sittenkaikki ulos mitä mä keksin.

Tänne saa ihan vapaasti vuodattaa kaiken mitä mielessä on.

Koittakaa jaksaa! ♥