backtothebasics17.8.2017 12:22
1/40
Nykypäivän sisustaminen! Voi helvetti!

Nyt on aivan pakko avautua mua jo pitkään vaivanneesta asiasta: nykypäivän sisustamisesta! Ja tämä on minun henkilökohtainen mielipiteeni jonka tarkoituksena ei ole loukata ketään, mutta jos silti loukkaannut niin en ota asiasta vastuuta:D! Älä lue tätä pidemmälle jos haluat vielä että päiväsi ei mene pilalle kun joku on kerrankin eri mieltä.

Katsoessani randomien tubettajien/bloggareiden postauksia omista kämpistään sekä myös telkkarista tulevien sisustusohjelmia seuratessani en voi välttyä siltä kamalalta, sielua syövältä todellisuudelta joka esiintyy ihan jokaisessa näissä kodeissa:

1. VALKOINEN SISUSTUS

Järkyttävä valkoisen värin ihannointi sisustamisessa. Jokainen seinä valkoinen, sohva valkoinen, lattia valkoinen, matto valkoinen, KAIKKI SITÄ VITUN VALKOISTA!!!!??? Eikö yhtään ahdista että oma koti (jonka kuuluisi olla kotoisa,lämmin ja kutsuva) näyttää kylmältä,ankealta ja sairaalamaisen valkoiselta??"No muttakun valkoinen tuo avaruutta ja se on kaunis, puhdas väri" Aivan varmasti valkoinen väri tuo kotiin avaruutta ja tilaa mutta se ei poista sitä tosiasiaa että täysin valkoinen koti on sieluton. Ja et ole uniikki lumihiutale jos sinulla on valkoisen kotisi yhdessä nurkassa yksi harmaanvärinen kukkaruukku, se ei tee sinusta millään tavalla erilaista.

VALKOISEN SISUSTAMISEN IHANNOIJAT = SIELUTTOMIA IHMISIÄ

2. TEKSTIT
Ja näitä sitten esiintyy jokaisessa saatanan mukasisustajan seinässä. Siis niiden pitää ostaa seinään joku mukahieno teksti kaunokirjainfontilla "Live,laugh,love","Always kiss me good night" yms. Ja näitä tekstejä löytyy sit myös muuallakin kuin seinissä esim. tauluissa (vaikka suurkaupunkien nimiä "Paris,London,New York" Vau mitä taidetta sanon minä:D!!!!!). Tekstejä löytyy ihan kaikesta. Lakanoista, leipälaatikoista, tyynyistä, suihkuverhoista.. Jumalauta miten mautonta ihan oikeesti..

3. TÄHDET
Ja näitä esiintyy aikalailla samoissa paikoissa missä tekstejäkin. Eli jokaisessa vitun esineessä. Näitä tähtiä myydään jopa erikseen jossain sisustusliikkeissä että voit ostaa jonkun vitun ruman valkoisen vaneritähden valkoisen lipaston päälle "tää on tosi hieno". EI OLE.
Saan oksennusrefleksin kun näen maton, jossa on tähtikuvio. Miksi niin monella on niitä? Miksi niitä ostetaan???? Hyi helvetti!! Työntäkää ne tähdet sinne minne kuuluukin: syvälle mustaan aukkoon!

4. ISOÄIDIN HOPEAT:D VOIVITTU
Hyi vittu mauttomuuden mauttomuus. Jotkut vitun ikeasta ostetut hopean väriset kynttilänjalat joilla yritetään tehdä mukamas juhlava look kämppään. Tai sitten joku massiivinen hopea bling bling timantti kattokruunu:D. Ei helvetti mitä te oikeen yritätte?

Voisin jatkaa listaa vaikka kuinka paljon mutta pääpointit olivat tässä. Ja ei nämä eivät olleet menkkaraget, halusin vain avautua :-).