Banaanitorttu10.7.2017 10:03
1/64
Normaalit asiat jotka ällöttävät!!

Kirjottelen liikaa demiin, pitäs rajottaa :D

Kuiteski. Löysin tällätteen samanlaisen keskustelun vauva.fi:stä mut se oli vuodelt 2014. (En jaksanu nostaa joten tein oman)

Eli mitkä "normaalit" asiat teitä ällöttää/ahdistaa?

-kun suihkuverho liimautuu ihoon kiinni

-kuivan vanun narskuttelu

-syvässä vedessä näkyvät kivien (varsinkin suurien) siluetit D: tää on mulla ennemminkin pelko!

-saunat (pienenä saunoin, enää en siedä)

-halaaminen. Inhoon ja ahistun siitä jos joku halaa. Ei riipu siitä halaako yllättäen vai ei. Ite oon kyl halaaja ja halailen paljonki esim kavereita. En pysty kuitenkaan sietää halausta jos en oo tehnyt ite aloitetta ja en ole "ohjaksissa"

-tyynyn kuuma puoli :D

- EN SIEDÄ JOS JOKU NUKKUESSAAN KOSKEE MUHUN! jos mul on kaveri yötä, nii nukutaa aina samas sängys (mul on 120cm parisänky. Nukkuminen vierekkäin ei haittaa mutta kosketus nukkuessa ahistaa! Varsinkin ajatus, että nukkuisit sylikkäin tai lusikassa jonkun kanssa. DD: elokuvissa ja sarjoissa lähekkäin nukkuvat pariskunnat ovat söpöjä, mutta itse saisin kohtauksen. En pysty käsittelemään ajatusta että toisen ihmisen vatsa koskettelisi selkääni hengityksen tahdissa (toivon et ymmärrätte mitä tarkotan)

-Liittyen ylempään!
Toivon etten oo ainu mut kärsin "kiinni pitämisen" pelosta. Menen siis paniikkiin jos en pysty liikkumaan. (Ajatus pakkopaidoista tuntuu vatsassa) haluan sen takia nukkuessani suhteellisen paljon tilaa ja omaa rauhaa...