swnf3.8.2018 0:11
1/1
Nolot koulumokat

Näitä keskusteluja löytyy enemmän ku tarpeeks :Dd Lisää haluisin näitä lukee cx Yritin miettii tähä iteltäni jotai mut ei oikee tullu muuta ku noita perus kaatumisia ja et oon avannu vessan ku siel on ollu joku tms. Mut kyllämä pari sit keksin!


6luokalla meillä oli säbäturnaus. Olin tällön ihastunu yhteen toisen koulun oppilaaseen ja olin ihan fiiliksissä ku se oli siellä !! Tähän väliin mainittakoon että luultiin tietävämme mistä koulusta hän oli, mutta eisit kai ::D Oltiin kamuje kattomassa joittenki kahen koulun peliä kunnes se ihastus tuli kaverinsa kanssa siihen melkei viereen istuu. Kavereitten kanssa ku säbää harrastetaa nii arvioitiin niitä kaikkie pelaajia XDD Sanoin sitte siinä jotai vaa et 'eivitsi toi maalivahti on iha surkee' ja kunno naurut päälle. Hauskaaha tää oli nii kaua et ilmeni et tää oli mun ihastuksen luokalta ja vissii iha hyväki kaveri! Oisin voinnu kuolla häpeeseen just sillon. nykyään vaa nauran kui epätoivone oon ollu. tais muuten toi estää mut sillon!


Toää toineki tais olla 6luokalla ku meillä olis ollu yökoulu ennmuista miksen sinne päässy mut jouduin sit menee meiän rinnakkaisluokalle seuraavaks päiväks. Tää opettaja opetti meille kässää ja torstaiaamut oli mulle jotenki tosi vaikeita herätä.. Olin ehkä kahella kässäntunnilla ajoissa. Satuin tällönki nukkuu vähä pommii nii taisin tulla just joku 10min myöhässä sinne niitten luokkaan. Eihän tässä vielä mitään nii noloo ollu, mutta asiaa ei ainakaa parantanu se ku se opettaja alko koko sen luokan kuullen huutamaa mulle kuinka mä oon aina myöhässä enkä koskaa pyydä anteeks siitä taimitään ::D Menin väärää aikaa myös tonapäivän syömää nii siitä toiset huuot


Muthei kertokaas toki teijjänki!!