Dakota_9928.6.2018 20:23
1/12
Ne jotka uskovat henkiolentoihin

Olen nähnyt tämän olennon isäni kuoleman yhteydessä. Olento kosketti isäni otsaa ja samalla hetkellä isä kuoli sairaalassa. Räpäytin silmiäni ja olentoa ei enää näkynyt.

Myöhemmin olin vihainen ja syytin olentoa isäni kuolemasta. Vihasin sitä. Tätä vihaa haudoin 2 vuotta.

Nyt kuitenkin kun juuri ja juuri pystyin keskittymään muuhun ja unohtamaan tämän vihan olentoa kohtaan niin tämä olento näyttäytyi. Hän näyttäytyi unessa. Hän sanoi että ”otan sen mikä minulle kuuluu en enempää enkä vähempää”. Sitten heräsin. Ja oli olo että olento oli käynyt huoneessani vaikkei sitä näkynyt.

Myöhemmin tämä henki näyttäytyi ihmishahmossa. Olin kaupassa kun nainen käveli luokseni. Hän sanoi että meidän pitäisi puhua ja että hän ei edelleenkään ota enempää eikä vähempää ja tekee vain työnsä. Pelästyin totaalisesti. Nainen sanoi että haluaa tarjota minulle teen kahvilassa koska kuulemma tiesi minun pitävän teestä... yritin kieltäytyä mutta jokin sai mut sanomaan kyllä.. sitten kun menimme sellaiseen isoon kahvilaan nurkkaan teen kanssa niin nainen kysyi suoraan ”vihaatko mua vaan siksi että hain isäsi”. Taas jokin sai mut sanomaan joo. Sitten tämä nainen sanoi että ”isäsi haluaisi että jatkat eteenpäin”. Mä sanoin että olen odottanut kostamista jo pitkään. Nainen/henki sanoi etten pystyisi kostamaan, koska en tiedä miten onnistuisin. Käytiin hirveän monta keskustelua ja riitaa aiheesta. Lopulta henki oli mieltä että jättää mut miettii asioita.


Viikko sitten näin hänet lenkkipolulla hengen muodossa. Vaikka hän oli selkeästi pelkkä harsomainen hahmo niin tunnistin hänet. En tiedä miksi mutta henki on alkanut näyttäytymään tosi usein mulle. Olen ehkä turhan naiivi kun aloin ymmärtämään henkeä että se on vain hänen työnsä hakea ihmisten henkiä. En tiedä mitä tämä on mutta pelkään että olen mennyt ihastumaan häneen.. luulen että hän on jo tietoinen asiasta mutta ei ota puheeksi.

En odota neuvoja, halusin vain purkaa sydäntäni. Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia?