SarkastinenOmena4.8.2017 21:46
1/11
Mulle tehtiin kauheuksii );

Elikkäs oon pitäny vähän taukoo Demistä ja internetistä jonkin aikaa koska tässä jonkin aikaa sitten olin parin kaverin kaa yhessä ostoskeskuksessa ja sieltä tuli pari meiän luokkalaista vastaan.

Ne oli mun ihastus ja pari aika suosittuu tyttöö. Ne tuli chillisti vaan puhumaan ja oli tosi mukavaa. Ne sitten kysy haluttiinko hengata niiden kaa ja tietenkin suostuttiin.

Siinä sitten mentiin sellaselle vähän syrjäsemmälle alueelle ja sitten toinen niistä tytöistä vaan kävi mun kimppuun.

Se alko vaan repii mun hiuksii ja raapimaan kasvoja ja lyömään ja potkimaan. Sitten se vaan kaato mut maahan ja sylki mun kasvoille.

Siinä sitten pääs itku ja kysyin miks se teki niin ja sieltä tuli vaan jotain epämääräsii sanoja joita en kuullu kunnolla koska se paino mun korvasta mun päätä maahan vasten.

Sitten se sen toinen tyttö tuli vaan pilkkaamaan jotain ja löi mua naamaan monta kertaa. Siinä sitten koitin päästä pois ja se alko repimään mun hiuksia ja painamaan silmii kovalla paineella.

Siinä se mun ihastus katto mun kavereiden kaa ja ne ei auttanu yhtään. Sitten se mun ihastus tuli siihen puhuun mulle jotain ja sylki mun naamalle. Sitten se alko vaan huutaa mulle jotain ja alko hieromaan alapäätänsä mun naamaan. Ja oli kyllä housut jalassa mutta se oli jotenkin todella epämukavaa ja samalla jotain mikä olis ollu jopa toivottavaa muussa tilanteessa.

Siinä se sitten nous vaan ylös ja niin myös se tyttö joka oli ollu mun päällä. Koitin itekkin nousta mutta se tyttö potkas mut vaan takas maahan. Siinä itkien kysyin että mitä mä tein ja sain vastaukseks: mähän kerroin sulle jo vitun horo.

Sitten siinä se toinen tyttö potkas mua naamaan aika kovaa ja siinä sitten kyyristyin maahan itkemään ja mitä nää tytöt teki? Ne kusi mun päälle! Mä vaan tunsin jotain märkää tulevan mun päälle ja kun käännyin niin se tyttö vaan seiso mun yläpuolella ja kusi mun päälle. Ja kun käännyin niin se alko kusew mun naamalle.

Siitä ne sitten vaan nauro ja pillkas mua hetken ja lähti pois. Mainittakoon myös että tää tyttö joka kävi mun kimppuun seurustelee mun ihastuksen kaa.

Mitä mun pitäis tässä tehä? Vanhemmille en voi kertoo koska ne on aina kiireisii ja asunbperjaatteessa setäni kaa joka ei välitä. En haluu myöskään sotkee mitään isompaa tähän että ei tapahdu muuta tällästä. Auttakaa mua );