Chewy1.6.2017 16:06
1/8
Muita työttömiä täällä?

Ite oon ollu nyt abaut 1,5v työttömänä ja jos en nytkään saa syksyyn mennessä töitä.. No ajatuskin alkaa ahistaa ja aiheuttaa jäätävää paniikkia. Tuntuu et oon nii epäonnistunu kaikissa valinnoissani, varsinki ku amiksen jälkee lähin iha väärälle alalle amkii. Sen jälkee ku lopetin nuo opinnot ni oon tosiaa ollu siitä alkaen sen 1,5v työttömänä (mitä nyt osa-aikahommia seuriksel ja sit 4h:n työpalvelus). Kesätöissä oon elämäni aikana ollu vaan kerran, muutama vuos sitten. Töitä oon hakenu aina ku oon voinu mut ei tästä helvetin kuppikunnasta saa töitä ku suhteilla (joita mulla ei ole).

Ja kyllä, oon hakenu töitä parilta muultakin paikkakunnalta, mut nyt siihenki tuli ainaki reilun puolen vuoden tauko yhestä tilanteesta johtuen ku vaikka saisinki sieltä joteki ihmeessä töitä, en vois vielä muuttaa :/

Viimenen tragikoominen naula mun arkkuun oli se että läppäriki hajos ja sen mukana hävis savuna ilmaan kaikki mun tiedostot (CV mukaa lukien). Ja millä rahalla mä muka ostan uuden koneen ku oon työtön? Ja millä mä haen töitä/teen uuden CV:n ku ei oo konetta? Ei helvetti tätä ahistusta ja stressiä.

Lievästi sanoen aika paska ja elämässä täysin epäonnistunu fiilis muttajoo.

*Siinä pisteessä että pakkoavautuminen jo demissä*