sleepingsun23.4.2018 15:17
1/16
Muita, jotka stressaa todella paljon pienistäkin asioista?

En osannut oikein muotoilla otsikkoa, mutta selitän nyt tässä tarkemmin.

Oon siis ihan kamala stressaaja, stressaan _todella paljon_ pienistäkin asioista, jotka kuitenkin järjestyvät ilman sen suurempia ongelmia. Esimerkiksi tilannetta, jossa mun täytyy päästä paikasta A paikkaan B ja näillä kahdella paikalla on vähän pidempi välimatka saatan stressata todella paljon etukäteen, vaikka se lopulta selviäisikin ihan hyvin. :--D Tämän takia saan koulustakin tehtyä itselleni ihan kamalan stressihelvetin ja tän stressin takia yleensä lykkäänkin kaikkien koulutehtävien tekoa viimeiseen asti, joka aiheuttaa vielä enemmän hermoilua.

Tää on oikeasti todella rasittavaa, sillä stressaan oikeasti melkein jokaista asiaa todella paljon, varsinkin jos se vähänkin poikkeaa mun arjesta. Asioiden stressaaminen on tottakai ihan normaalia, mutta musta tuntuu että vien sen omassa päässäni vielä astetta pahemmalle tasolle ihan syyttä :D Lykkään kaikkien asioiden selvittämistä ja tekemistä tän takia, ja se stressi mikä siitä pitkällä tähtäimellä aiheutuu on vielä monta kertaa pahempi. Lisäksi pyöritän näitä asioita aina omassa päässäni, enkä lähes koskaan kerro niistä muille.

En tiedä mikä tähän auttais, mutta ois kiva kuulla jos jollakin toisella täällä Demissä on vastaava tilanne. Halusin vain avautua.