Histranger28.7.2018 14:10
1/3
Mua ahistaa koko ajan

mun on iha helvetin vaikee saada mun ajatukset tähä tekstii mut yritän silti. Oon ollu tosi tosi ujo melkeen aina. Oon nyt 15v ja menen lukioon syksyllä.

Jos meen vaikka äidin tai siskonkaa koirienkaa lenkille mul on ihan ok olo. Mut sitku lähen yksin mua alkaa ahistaa ihan super paljon ja sydän alkaa tyskyttää tuhatta ja sataa ja tekee mieli mennä jonnekki piiloo ja soittaa joku hakemaa kotia vaikka olisin vaan 100 metrin päästä kotoa.
Ja en ymmärrä miks joka ikinen autoilija tuijottaa mua. Ihan joka ikinen. Ainaki siltä tuntuu koska ainaku ite vilkasen autoilija monesti nään ku ne tuijottaa mua suoraan silmii mikä saa mut tosi epävarmaks jolloin alkaa ahistaa. Sen takii en nykyää hirveemmin kato autoja mut silti mä tunnen kuinka joku kattoo mua.
Ihan hirvee tunne. Mulle valitetaa et miksen vois käyä hakee kaupast jotai syötävää jos mul on nälkä? Noku ahistaa. Ahistaa ahistaa ahistaa ahistaa aivan super paljon.
Vaikeint onse et mun äiti ei ymmärrä mitää ku selitän et mua ahistaa. Aina se sanoo no sunvaa pitää käyä enemmä ulkoon.
Miksei se tajuu vaikse itekki on sanonu et sil oli tosi pahoi paniikkikohtauksii lapseen.
Mä en voi sanoo et onks mul paniikkikohtauksii koska einekai oo. Se ahistuksen tunne on vaa nii perkeleen tuskast jonka takii en voi mennä yksin minnekkää. Mä pelkään et joku huutaaki perää jotai ihan kamalaa ja en osa varautuu.
Mua on kiusattu ja kiusataan varmaan jatkossakin mut mä en oo melkee ikinä välittäny. Mä oon aina ns "voittanu" kaikki tyypit mun puolelle puolustaa mua.
Mul ei oo paljoo niiku läheisii frendei muttenhaluiskaa. Mua ahistaa olla ihmisten lähel. En oo ollu kesäs nytky jotai 3x frendinkaa ja se on ollu aina se sama hlö.
Nyt on ollu tosi kuuma kesä mikä on ollu varmaa ihan kiva joillekki. No ei mulle. En oo kertaakaa käyttäny lyhyit vaatteit koko kesäs vaan farkkuja collegepaitoja t-paita+iso pitkä neule. Mul tulee tosi epävarma olo ku mult näkyy ihoo. Joten en oo uinutkaan kertaakaan koko kesässä. Koko ajan noi menee uimaa ja tuntuu et kaikki on pettyny muhu koska en ui.
Mut miks uisin koska uimaasus tai no bikineis näkyy ihoo iha liikaa. Ja en ole läski enkä lähelläkään ylipainoa vaan se ku mua ei miellytä olla lyhythihasis.
Ja en todellaka nauti jos mennää ravintolaa syömää ku siel on muit. Valitaen aina sen syrjäisimmän reunapaikan koko ravintolast. En varmaa oo normaali. Ja no ei pidäkkään olla mut oikeest toivottavast joku ymmärtää...