nocco3.5.2017 12:35
1/11
Miten vahvistaa omaa uskoa

Mä oon taistellut tän asian kanssa niin kauan. Löysin uskon mun poikaystävän kautta. (mun perhe ei oo uskossa, kuulutaan kirkkoon kylläkin. poikaystävän perhe taas on vahvasti uskossa)

Mä en oo ikinä kieltänyt Jumalaa tai Jeesusta, mut en oo pitäny sitä ajakohtasenakaan asiana. Ollaan poikaystävän kanssa seurusteltu nyt puoltoista vuotta ja oon tosissani kiinnostunut uskosta. Ollaan juteltu tästä paljon, mut ei se kuitenkaan osaa silleen auttaa. Käskee rukoilla ja olla aktiivinen. Se on sanonut, etä on oikeestaan 100% varma, et Jeesus on olemassa.

Mäkin haluisin olla 100% varma. Haluaisin pystyä luottamaan et Jumala kyl hoitaa kaiken. Mut se on aika vaikeeta. Oon nyt vuoden yrittänyt ja yrittänyt. Toki se on mun poikaystävältä paljon helpompaa, koska se on kasvatettu siihen ja se uskonut siihen aina. Et ymmärrän miksei se oo mulla tapahtunut sormia napauttamalla.

Oisko teillä vinkkejä, miten auttaa mua? Mulla kyllä on hyvä ja turvallinen olo kirkossa. Tuntuu hyvältä rukoilla ja lukea raamattua. Mut kannan kuitenkin mukana sitä epävarmuutta, joka estää mua nauttimasta täysillä. Toivon, et mulle tapahtuis jotain mikä saa mut tajuamaan et tottakai se on totta.

Ja en kaipaa nyt mitään kommentteja, et se ei oo totta ja et se on satua. Niin mäkin oon ennen ajatellu ja ajattelen välillä vieläkin. Mut en tahtois ajatella niin. Ja tiiän et sisimmässäni uskon tähän.

Toivon et saatte selvää, teksti on vähän sekava. :'D