littlereindeer29.3.2018 20:18
1/10
Miten selviän pahan hämähäkkipelon kanssa aitassa täynnä seittejä?

En osannut otsikoida järkevästi, enkä oikeen laittaa oikeeseen osioonkaan, mutta aattelin että tuo pelko kuuluu varmaan tänne syvällisiin.

Tämä huoli liittyy siis siihen, että käyn isälläni kerran kesässä n. viikon, muuten ei siis nähdä ollenkaan (asuu n. 450 km päässä). Heillä ollessaan nukun siis piha-aitassa joka toimii talvet hevosten heinä-varastona. Siellä on kyllä sähköt, jääkaappi, ja päällisin puolin ihan siisti (siivoavat toki sen ennenkuin tulee vieraita eikä kesällä oo heiniä tai mitään), mutta koska oon tässä viimisen vuoden aikana onnistunut kehittämään suht pahan araknofobian, niin viimeksi viime kesänä huomasin siellä seinä-ja kattohirsien, lamppujen yms välissä kaikki hämähäkinseitit ja joka ilta löytyi useampiakin hämähäkkejä. Joo tiedän, ettei ne tee mulle mitään mutta en vaan pysty nukkumaan jos tiedän että niitä on.

Oon tosissani miettinyt jotain makuupussia missä on sellanen hyönteisverkkosysteemi vielä pään yli, tai jopa pientä telttaa :D Kuulostaa aivan naurettavalta, mutta ei oo oikeesti mukavaa nukkua monta yötä huonosti ja sen jälkeen vielä ajaa yksin autolla 450km kotiin. Matkatavarat kuumottaa myös, koska viime kesänä tuli autoon ja matkalaukkujen mukana kotiinkin hämähäkkejä. Aattelin vaan ottaa mahdollisimman vähän.

Pliis älkää naurako mulle, tiedän että en tästä pelosta pääse eroon millään terapiallakaan siihen mennessä ja haluan kuitenkin nähdä isääni kun ei olla vuoteen nähty, eikä pysty tulemaan tänne.