harriveijonen1.6.2018 3:49
1/1
Mitä on varhaiskasvatus?

MITÄ ON VARHAISKASVATUS?

SUPPEA KÄSITYS: VK on alle kouluikäisten lasten olo yhteiskunnan ylläpitämässälaitoksessa "tieteellisateistisen" koulutuksen saaneiden henkilöiden hoidossa (esim. Seimikasvatuksen opas). - - AATTEELLINEN KÄSITYS: VK on alle kouluikäisten lasten päivähoito, jolla aatteesta riippuentarkoitetaan erilaisia lapsen saamia virikkeitä, joiden antajana on joku muu kuin lapsen oma äiti tai isä. (esim. Lastentarhanopettajaliitto) - -LAAJA KÄSITYS: VK on alle kouluikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kasvaminen ja sitä tukeva toiminta (esim. Lasten Ystävä n:o 1). - - -Varhaiskasvatuksen merkityksen sanotaan olevan yleisesti tunnustettu. Lasten ystävättunnustavat varhaiskasvatuksen merkityksen senkin jälkeen, kun varhaiskasvatus on oikeinmääritelty!

YHTEISKUNTA LASTEN PAHOINPITELIJÄNÄ

Suomessakin tehtiin jatkuvasti toimenpiteitä vanhempien lapsiinsa kohdistaman vaikutusvallanrajoittamiseksi, jotta heistä tulisi yhteiskunnan lapsia (vrt. kurinpito-oikeuden poistaminen).

Perheeseen kohdistettiin myös taloudellista painetta, jotta äidin olisi pakko lasten varhaisvuosina ollaoman kodin ulkopuolisessa työssä ja näin lapset pakotettiin pois vanhempien hoidosta. Isien työttöminäpitämisen tarkoituksena lienee antikristillinen tasa-arvo: ettepä tekään elätä perhettänne.

Lappeenrannassa virkamies väitti päiväkotikulujen olevan päivässä sen, mitä Veijonen itse kirjaa pitäen totesi hoidon maksavan tunnissa! Ei se ole päivähoidon kulut, mitä kunta keskimäärin lasta kohden maksaa. Valtion osuuden lisäksi unohdetaan laitosten perustamis- ja huoltokulut ja aivantarkoituksellisesti. Kehitystä ohjattiin lainsäädännöllämäärättyä tavoitetta kohti suuren yleisön sitä huomaamatta.

Perheen hajottaminen riistämällä lapset vanhemmilta oli antikristillisen yhteiskunnankumoojien lähitavoitteita ja hyvin siinä onnistuivat. Avioliittoon ja perheeseen suuntautuva hyökkäys kohdistuisekä miehen ja naisen väliseen suhteeseen että vanhempien ja lasten suhteeseen. Puhun menneessä aikamuodossa, koska nyt siihen tulee loppu! Ensi vuosituhannella eivät hallitse lasten pahoinpitelijät!Thoralf Gilbrantin "Ennustukset toteutuvat 1", Lappeenrannan tilanteeseen soveltaen H. Veijonen.

Suomessa oli aborttilaki. Sikiöitä tapettiin yhteiskunnan avustuksella taloudellisen edunnimissä ja samalla yli 90 % kansasta ilmoitti olevansa kristittyjä. Sadan vuoden kuluttua voivat uudettietämättömät tehdä selvältä tuntuvan johtopäätöksen: kristityt olivat huonompia kuin villin lännenroistot, jotka sentään ampuivat aseistettuja aikuisia.

Nykyisin nämä Kainin jälkeläiset käyvät vielä taisteluaan Abelia vastaan kukin tahollaan. Menetelmätovat jo paljon kehittyneet. Koululaitos riistää kodeista lapset. Imeväisten laitoshoidolla pyritäänestämään lasten kehitys heti alkuunsa. Käsittämättömien pienten palkkojen tarkoitus on estää rehellistenihmisten elämä, samalla kun varastaminen ja vääryys on tehty helpoksi. Tätäkö ei Jumala näkisi? OsmoPöysti: Miten Jumala tunnetaan s. 214 ja 219.

- - -Lisää: http://wwnet.fi/users/veijone/