Tomoka3.5.2017 11:48
1/2
Mitä hauskaa teiän koulussa on tapahtunu?

Okkei, mä voisin alottaa tässä kahella jutulla ja kirjottelen sitte lisää jos muistuu mieleen.

Mä en ollu todistamassa tätä ekaa, mut kaveri kerto siitä. Eli yks mua vuotta nuoree oppilas (poika) oli varastossa soittaas jotai marakasseja, ku ope sitte tuli. Se sitte yritti piilottaa sitä marakassia se jalkoje välii, mut ope sitte tietenki huomas sen ja sano: "Varmaa se on ainaki isompi ku sulla."

Ja sitte toisena: meitä oli käsketty kirjottaa jonkinmoone tarina Piiskoomännystä (joku paikka mihnä oli ennenvanhaan telotettu/rankaistu rikollisia) ja siinä tarinassa piti olla mm. minkä rikoksen oli tehny, millaasta käräjillä oli, millane oli tuomio, oliko se reilu ja mitä sielä piiskoomännyllä tapahtu. Yks mu luokkalaanne Matti (nimi vaihdettu) oli sitten kiteyttäny kaiken ton sellaseen kahden ja puolen rivin tarinaan joka kuului näin: "Olen mies ja olen räjäyttänyt naapurin lehmät. (tai joku muu vastaava rikos) Käräjillä minut raiskattiin ja se oli mielestäni epäreilua." Sitte siihe sen ympärille oli tullu muutama oppilas kattomaan sitä tarinaa, ja tietenki ope oli sitte kans tullu kattoon että mikä ny niin naurattaa. Matti ei sitte tietenkää ollu huomannu sitä opea ajoissa, nii se näki sen tarinan. Se sano vaa että "Kirjotappas Matti toi ny uusiks."

Ja mä sitte saatan kirjotella tänne jotai lisää jos tulee mieleen, mutta sitä odotellessa kertokaa te jotai hauskoja juttuja mitä teiän koulussa on tapahtunu