Hallavatuuli25.5.2017 8:08
1/17
Mistä te unelmoitte?

Missä haluaisitte nähdä itsenne vaikkapa kahdenkymmenen vuoden päästä? Tai jo viiden? Entä mitä haluatte muistella tehneenne sitten, kun olette vanhoja?
Mitä sellaisia haaveita teillä on, mitä on vaikea tai jopa mahdotonta toteuttaa? Entä ne ihan pienet jutut, joita haluaisitte tehdä?

Sana on vapaa, maalatkaa tänne kaikki pilvilinnanne.
Itse tahdon vain sitä mitä kai jokainen; olla onnellinen ja tehdä niitä asioita, jotka sillä hetkellä hyvältä tuntuvat. Mutta mistä sellainen elämä sitten kohdallani koostuisi?

Ainakin työn pitäisi olla mielekästä, se vie niin suuren osan elämästä. En oikein tiedä mikä olisi just se the juttu mulle itselleni, kovin moni asia ja ala kiinnostaa. Joka tapauksessa toivon ammatin olevan sellainen, jota kohtaan oikeasti tunnen intohimoa.

Asuisin jossain vähän syrjässä ja metsän keskellä, mutta kuitenkin kohtuulähellä palveluita. Pieni omakotitalo kenties, kämppiksinä kissoja, koiria ja mielellään aaseja, vuohia ja/tai lampaita. Ehkä joku kiva ihminenkin, jos sattuisi vastaan tulemaan. Lapsia tuskin kuitenkaan, paitsi korkeintaan adoptoituja, mutta eläinvauvat kyllä varmaan riittävät. Sillä olisiko tämä paikka Suomessa vai ulkomailla, ei ole mulle niin suurta väliä.

Matkustella tahtoisin joka tapauksessa paljon. Reissata ympäriinsä sekä yksin että ystävien kanssa, sellaisten joihin oikeasti tuntisin yhteenkuuluvuutta ja voisin luottaa, puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä ylitse niiden. Joskus matkat olisivat vain seikkailua ja kulttuuriin tutustumista, mutta joskus myös harrastusreissuja erään tärkeän lajin parissa. Siinä muutenkin tahtoisin olla menestynyt ja olla viemässä sitä eteenpäin maailmalle. Haluan tehdä freestylemelonnasta olympialajin ja kisata sitten, haluan olla mukana kehittämässä uusia liikkeitä maailman huippujen kanssa, haluan voittaa aikuisten SM-kultaa ja saada MM-mitaleita, haluan kuulua tiiviiseen porukkaan jonka kanssa olla koskessa yli puolina vuoden päivistä (ai niin, yksi kriteeri sille asuinpaikalle vielä on, sen täytyy olla tosi lähellä jotain hyvää puljupaikkaa) ja haluan ennen kaikkea tukea Suomen junnuja, etenkin tyttöjä, mahdollistaa niille kaiken sen mitä tänhetkiset maajoukkueihmiset mulle antaa ja vielä enemmänkin ;__;

Sitten kun mulla olisi vapaata aikaa ihan missä vain, muutamasta minuutista viikkoihin, ja inspiraatiota, kirjoittaisin. Haluan julkaista tekstejäni jossakin ja herättää niillä ihmisiä tuntemaan, ajattelemaan. Itse asiassa haluaisin parantaa niillä maailmaa yksilö kerrallaan, sillä tämän paikan kauneuden säilyttäminen kuuluu myös sille listalle, jossa on asioita joita tahdon tehdä. Mielelläni pelastaisin koko maailman, mutta se voi olla vähän liian suuri tavoite. Joten jos onnistuisi edes auttamaan yksilöitä - kirjoittamalla, puhumalla ja vapaaehtoistyöllä noin ensisijaisesti - se olisi hienoa.

Haluaisin tehdä jotain oikeasti tärkeää.