canisfamiliaris4.4.2018 16:54
1/1
Mistä saada elämäniloa, kun kaikessa yrittämässään epäonnistuu?

Mä en oikeesti enää vaan jaksa yrittää mitään. Kaikki mistä oon haaveillu, ei oo käyny eikä varmasti ikinä tuu käymäänkään toteen. Mä en rehellisesti halua kenellekään töihin NIIN monen paskan työkokemuksen takia ja siks perustinkin oman yrityksen. Olen onnellisin ikinä ajatuksesta voida työllistää itsensä, mut ei tää vaan toimi. Mulla on edelleen tässä kiinni noin 3000e ja joita en saa vaan takasin. Vaikkei toisten menestys oo multa pois, vituttaa aivan suunnattomasti kun kollegat menestyy vaan ja etenee urallaan. Mä teen oikeesti kaiken niin hyvin ku pystyn ja oon oikeesti tehny ihan kaikkeni, mut ku en onnistu niin en onnistu.

Toisena ikuisuushaaveena on saada blogi menestymään. Enhän mä sitäkään oo yrittäny ku vuosia ja taas vuosia, mut en mä silläkään saa yhteistyökumppaneita tai mitään, vaikka laatu on hyvää ja kehuttua. Vitut sitten siitäkin.

Kolmannekseen en näemmä pääse edes lääkityksellä tästä paniikkihäiriöstä eroon siten, että normaali elämä hoituisi. Mua ahistaa valmistua amkista kun tiedän, että olisi pakko mennä töihin kun ei tää mun yritys onnistu, ja pakko maksaa opintolaina ja tienata tappioni takas. Tiedän, että työnteko tulee olemaan yhtä helvettiä jatkuvan ahdistuksen kanssa.

Mä en oikeesti enää tiedä mitä teen enkä tiedä miksi tänne avauduin. sen tiiän, et ratkaisu on ottaa itteensä niskasta kiinni, mut aina ku buustaan itteni pohjalta ylös ja yritän jotain, tipun entistä syvemmälle