symppiskisu25.7.2017 22:05
1/2
missä mun itsetunto on :(

tuntuu tosi itsekkäältä koska mulla ei ole mitään sairautta, ja olen kaikin puolin terve. silti jaksan aina valittaa kuinka olen ruma eikä kukaan tykkää musta. mun ihon kunnolla on ihan kauhee vaikutus mun itsetuntoon koska oon ihan puhdas -ja sileäihoisten ihmisten ympäröimänä jatkuvasti. kellään kaverilla ei oo vastaavaa. -ja kaikki ne kaverit on myös ilosia. oikeestaan aina.
on jotenki kamalaa että kun oon kaverien tai perheen kanssa mun pitää esittää ilosta. tai on mulla hauskaakin, mut mun alitajunnassa on silti aina tää sama ajatus: et pysty mihinkään, oot huono ja ruma.
mulla ei myöskään ole mitään erityistaitoja. jotkut sanoo että oon hyvä piirtämään mut on olemassa niin paljon parempiakin. en osaa yhtään jäljitellä realistisia piirroksia joka ois mun unelma. monta vuotta piirtäneenä ja kuvistakaikki harrastaneena, silti en oo oppinut vaikka kovasti haluaisin.
liikunnassa oon äärimmäisen huono. ihan pohjasakkia. aika paskaa, koska oon urheilijoiden luokalla. haluisin myös kiinteytyä hieman mutta koska tiedän olevani silti ruma, niin se ei motivoi mua yhtään sen enempää.
tulipa taas pitkä kirjoitus. ehkä tää kaikki ei ookkaan niin paskaa, vaan se tuntuu siltä koska on yö ja annan sen tuntua
.