Jääkyynel025.7.2017 16:38
1/12
Miksi omat vanhemmat ovat ilkeitä?

Olen miettinyt,että miksi vanhempani ovat minulle ilkeitä?
Elän ihan normaalia 15 vuotiaan elämää ja teen enemmän asioita kun muut sisareni mutta äitini suusta saan aina kuulla olevani laiska.
Minulle huudetaan joka päivä ja samoin muille sisaruksilleni mutta jostain syystä isoveljelleni ei huudeta ikinä tai jos huudetaan niin harvoin.
En halua asua kotona kun joudun pelätä kokoajan ja en saa sanoa mitään vastaan sillä jos sanon käsketään mennä pois ja olemaan hiljaa...
En uskalla olla oma itseni vanhempieni takia en saa edes nauraa kun sanotaan,että "älä hörötä" tai käsketään lopettaa,jos hymyilen sanotaan "älä siinä virnuile"
Jotenki elämä tuntuu vaan tosi vaikeelta ja sitä on vaikee elää. Haluaisin pois lopullisesti mutta sitten en kuitenkaan. Lemmikkinä kun on koira ja hamsteri niin aina eläimet laitetaan kärsimään pikkuveljeni ja sisareni käytöksen takia ja se ärsyttää tai oikeastaan vituttaa. Tuntuu etten ole ikinä tarpeeksi hyvä vaikka tekisin mitä...kukaan ei ole ylpeä minun saavutuksistani ja vaikka haluaisin lukioon tällä hetkellä enemmän kuin amikseen niin siitä voin vain haaveilla, sillä elämäntilanteeni ei sitä salli.
Muutenki oon aina se jota syrjitään, jolle ollaan ilkeitä yms. Skolioosini takia minua katsotaan pitkään kaduilla ja koulussa minua on kiusattu siitä. Haluaisin olla hetken joku muu, joku joka saa olla iloinen ja oma itsensä ettei tarvitsisi aina pelätä.
Itken joka päivä ja odotan parempaa huomista...en tiedä mitä tehdä kun en voi sanoa mitään.
Vanhempani ovat siis eronneet kun olen ollut pieni ja vuorottelee isäni ja äitini luona.
Äitini luona en tykkää olla yhtään kun kokoajan valitetaan,syytetään ja huudetaan...isäpuolestani puhumattakaan ja isälleni en osaa puhua😞