Nänniina10.6.2017 21:50
1/3
Miks on nii hankala ilmasta omia tunteita

Varsinki sellasen oman haurasuuden näyttäminen ja se et oikeesti välittää muista.

Laitoin täs just kaverille snäpin et on ollu pitkästä aikaa tosi kiva ku ollaa juteltu (siis iha perus et mitä päivään kuuluu yms) et tulee aina hyvä fiilis ja et tykkään jutella sen kaa ku ei olla viimeaikoina pidetty yhteyttä eikä se oo vastannu mun snäppeihin.
Ja siis mietin jotai 20 min että uskallanko lähettää sille tuota. Nyt ku mietin nii iha järjetöntä. Mietin tuollasesta viestistä et voinko lähettää ilman et kuulostan iha cringeltä. MIKSI

No lähetin sen sit sille ku tiesin et se on nukkumas enkä saa sitä vastausta vasta ku aamulla. Päätin sit siihe perään laittaa jotai vähä deepimpä ku olin sad ja laitoin et oon oikeesti ollu siitä viimeaikoina tosi huolissani. Ja aloin sit miettiin, ja siis toi oli eka kerta ku oon koskaan kellekkään näyttäny tai sanonu sitä et välitän. Vaikka tiiän et siitä on varmasti kiva kuulla et siitä välitetään ja arvostan meijän keskusteluja mut on vaa nii hankala sanoo se ääneen. Ku ei meillä kaveriporukassa yleensä puhuta tällasista tai näytetä niitä omia heikkoja puolia ja puhuta omista tunteista. Tai en oo kyllä muutenkaa sellane persoona, mää enemmänki loukkaan toisia, oon sarkastinen ja heitän läpppä. Sit tosi cringe ku yhtäkkii alat laittaa vähänki jotai deepimpää.

Ja siis on mul yks kaveri jonka kanssa aina puhutaan kaikkee deeppii mut seki on enemmän sellasta et puretaan toisillemme omaa pahaa oloa. -mut ei me koskaa ilmasta toisille sillee et hei, oot oikeesti tärkee ja välitän susta. Ja siis kylhän sen huomaa ilman sanomistaki et toine tykkää viettää sun kanssa aikaa ja luottaa suhun mut miks se on nii hankala sanoo ääneen?

En tiiä saiko tästä tekstistä mitään irti mut sainpahan kirjottaa.