_Misty_10.5.2018 23:27
1/3
Miks mulla ei oo kavereita

Hei! Mietin tässä vain, että miks mulla ei oo kavereita... Oon mielestäni semi kaunis ja käytän meikkiä ja hienoja vaatteita. Oon aika ujo ja hiljanen. Oon myös tosi kiltti, ystävällinen ja mukava. Osaan olla hauska ja hymyillä. Mutta mulla ei oo kavereita... Mitä vikaa mussa on? Mun perhe on sanonu, että ne on varmaan kateellisia mulle... Oikeesti, mitä mun pitäs tehä?
Mistä voisin saada kavereita? Ens vuonna meen ehkä (huom ehkä) kotikouluun. Ja siihen kotikoulupäätökseen on tooosi pitkä stoori, en jaksa nyt sitä selitellä...
Koulusta en saa kavereita, ja se on tullut aika monta kertaa selväksi. Harrastuksia ollaa mietitty ens syksyks. Entä oonkohan mä liian vanha alottaa tanssin, laulun, pianonsoiton tai sellasen taidekoulun? Oon siis 12v täytän pian 13v. Meiän kaupungissa on sillee et 12 vuotiaat eli kutosluokkalaiset on yläasteella. Eli oon nyt ekaa vuotta yläasteella ja ens vuonna meen sit seiskalle eli toista vuotta yläastetta.
Mut kuitenkin... Mistä ootte saanu muualta kaverinne ku koulusta? Harrastuksista, netistä, mistä? Voitte laittaa myös jotain lyhyitä tarinoita toho, mite ootte tavannu jonku teiä kaverin!
Kiitos kun luit :)