blackangel26.5.2017 21:40
1/6
Miks mä en kelpaa ees mun omille vanhemmilleni?

Mä tunnun olevan porukoille hirvee pettymys ku mä en käy salilla, ku en oo mikään himo urheilija joka vaa treenaa koko ajan, kun en oo tarpeeks laiha ja ku en oo nii positiivinen, reipas ja niin pirtee ku mitä ne olettaa jne. vaan oon masentunut, ahdistunut ja sulkeutunut paska joka ei pääse eroon siitä et on ollu 10 vuotta aikoinaan koulukiusattu.

Mun porukat on huomautellu mun painosta, ulkonäöstä ja kaikesta nii pitkään kun vaan muistan, eli jotain 6-7 vuotta. Sillonku olin murrosiässä ja mulle alko tulee muotoja ja muutenki vähän painoo lisää nii porukat alko huomauttelee et kui mun pitäs syödä vähemmän ja liikkua enemmän, tarkkailla mun painoo vaikka en oo ikinä ollu mitenkään ylipainoinen jne jne. Se jatkuu vieläkin mut ei tosi nii pahana ku mitä se joskus oli mut silti... Musta tuntuu nii pahalta kuulla niitten arvostelua. Tuntuu et mun pitäs oikeesti pyydellä anteeks sitä ku en oo niinku mitä ne ois toivonu. Mä oon koittanu sanoo niille et kuinka paljon mua sattuu mut ei ne ymmärrä eikä usko sitä, varsinkaan iskä joka on se pahin arvostelija. Se ei vaan usko ku mä sanon et antais mun olla.

Mitä tää kaikki on sit aiheuttanu mulle? No muunmuassa sen, että mä vihaan itteeni päivä päivältä vaan enemmän ja enemmän. Sen, että mä en pysty käymään enää vaa'alla itkemättä ja ahdistumatta. Sen, etten pysty olee vertailematta itteäni muihin. Sen, et en pysty kattoo itteäni kunnolla enää peilistä. Sen, että mä häpeen syömistä ja mun ajatukset on tosi paljon vääristyny syömisen suhteen jne jne.


Mä en tiä mitä mä teen. Mua vaan ahdistaa tää kaikki.. Haluisin muuttaa omaan kämppään mut ei musta oo tässä kunnossa asuu vielä yksin eikä mul oo sellasta kaveriakaan jonka kaa voisin asua kahestaan tai mitää sellasta. Arkisin mä oon onneks poissa kotoa toisella paikkakunnalla (asun siis asuntolassa ja käyn koulua sillä paikkakunnalla) mut sielläkää ei voi olla ku vaa koulupäivisin, eli ei viikonloppusin/lomilla jollon mä joudun olee sit kotona. Tää kaikki on yhtä helvettiä ja mä oon ihan hukassa itteni ja tän kaiken paskan kanssa..