piparminttu_1617.6.2017 7:00
1/11
Miks kaikki vihaa mua?!

Mul on 3 kaverii. Kaks niistä harrastaa lentopalloo ja ne ei ees puhu mistää muusta. Yks on mun paraskaveri joka välillä kiusaa mua vähäsen. Kaikki paitsi toi yks lentopalloo harrastava menee eri luokille ja joudun sit kuunteleen sen satuja kun se veti sormilyönnin nii et sormet katkes.
Oon mielestäni ihan normaali tyttö vaan paitsi että oon ainut jolla on kiharat hiukset josta olenkin saanut valituksia mutta minkä sille voi. Oon luonteelta vähän ujo, aika herkkä mutta yleensä kyl parhaan kaverin kanssa yhessä hankkiudutaan aina koulun huomion keskipisteeks. Viime aikoina olen ollu myös vähän ehkä masentunut en ole ihan itekkään enää varma. Oon kans aina väsynyt mut sitä on kestäny jo yli vuosi 24/7.
Saan ihan hyviä numeroita koulusta mutta en ole todellakaa mikää opettajan suosikki tai mitään. En ees kauheesti valita asioista toisinkuin monet muut.
Oon yrittäny olla oma itseni ja joku muu mutta mikään ei auta. Aina mua syrjitään ja juoruja tulee sieltä sun täältä. Kerran jouduin jälkkää ku en tullu kouluu kaiken tän takia ja mua ei jätetty sitten viikkoo taas rauhaa. Välillä joudun jopa sammuttaa kännykän kokonaa et ei tulis mitää viestejä. Oon yrittäny kysyy ihmisiltä et mikä mussa on vikana mut ne vaa on sillee "en mä tiiä" ja si kääntää selkänsä. Oon puhunu luokanvalvojalle, psykalle ja vanhemmille ku on alkanu jo tulee itsemurha kehotus lappuja mun lokeroon mutta ne vaa on et "kamalaa tän pitää loppua eihän toi ny mitää kivaa ole" ja sit se jää aina siihen.
Musta tuntuu et mun pitäis kai vaa luovuttaa. Oon väsyny siihe et kakkos luokalta asti kaikki on aina inhonnu mua. Jos keksit syitä miks vihata mua nii pliide kerro mulle et mä voisin muuttua. Ja kiitos et jaksoit lukea tän koko mun turhan tylsän tarinan. :/