cindynaa17.5.2018 18:08
1/2
mikä on teidän pahin moka?

nolasin tänään itteni omasta mielestä aika pahasti ja nyt mietin asiaa koko ajan. haluun muuta ajateltavaa ja tunteen et tää ei ollu niin paha.

eli tosiaan meillä oli tänä aamuna opon tunti ja niiden jotka on menossa paikalliseen lukioon ja tulee olemaan yli 7 kilometriä koulumatkaa, piti mennä kansliaan täyttään jotku paperit liittyen asiaa. ja jotenkin unenpöpperössä ymmärsin asian täysin väärin ja oletin, että jos menee toiselle paikkakunnalle opiskelemaan niin sinne pitää mennä. menin siis muiden mukana, jotka meni sinne, eikä yhtään hälytyskellot soinut, kun yks kaverini, joka menee toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, ei mennyt niiden mukaan. no mää sitte menin muiden kolmen tytön mukana ja kanslisti sitte kysy mitä mää teen siellä. sitte mää olin vaan silleen: "niin mikä tää juttu niinku on?" nää tytöt sitte selitti tilanteen ja mää olin vaan silleen: "ei oikeesti, miten mää voin seota tällä tavalla?" menin sitten takas luokkaan ja kaikki vaan tuijotti mua oudosti. nää muut tytöt tuli sitten myöhemmin yhessä takasin.

me ei mun kavereiden kans puhuttu varsinaisesti asiasta, mut ei ne tuntunut pitävän mua typeränä asian takia. kaikki oli kaverien suhteen normaalisti tilanteen jälkeen. ehkä ajattelen asiaa liikaa, mut se tuntuu tällä hetkellä niin nololta. varmasti nauran tälle vielä joku päivä, mutta nyt se pyörii koko ajan päässä. kertokaa teidän noloja tilanteita niin saan paremman mielen :)