Jokuvaan66619.10.2016 15:13
1/5
Mikä mua vaivaa?

Mulla on päivittäin kovaa ahdistusta, mikään ei jaksa oikeen enää kiinnostaa.

Mun koko keho tärisee koko ajan vähän ja jos ihmisten läsnä nii tulee paniikin tunne, pahimmillaa rupeaa oksettaan ja pyörryttään ja saatan nähä seinä/lattian aaltoilevan, eikä meinaa saaha hengitettyä ja joskus meen ihan lukkoon enkä oikeen tajua asioita tai sitten meinaan hermostua.

Mulla myös on tosi huono lähi muisti, lihas oireita esim: käsi tai jalka tai pää saattaa nytkähtää noepasti jos oon ahdistunu ja lihaset on tosi jäykät, jos suoristan vaikka käden hitaasti nii se nykii.

Sitten pelkään olla yksin pimeässä ja muutenki yksin, koska luulen että joku seuraa mua tai on samassa asunnossa.

Yksi ilta olin suihkusa pukemassa ja tiesin että ketään muita ei oo asunnossa, sitten kuulin askelia ja miehen ja naisen äänen kuulin kun he sanoivat etsinvän jotakin, menin paniikkiin ja juoksin pois asunnosta vaikka ei siellä ketään ollu.

Tänään töissä ahdisti paljon ja tuli yhtäkkiä tunne siinä yksin ollesa että ympärilläni on ihmisiä ja katsoin ympärille nii näin kaksi ihmistä joista ei nähny mitää muuta ku ääri rajat ja ne katosi hetkesä ja loppu työpäivä meni hirveessä tärinässä ja ahdistuksesa.

Olen yrittänyt kertoa isälle että ahdistaa paljon mutta turhaa ei vanhempani tajua kuinka paha on olla.

Tätä on ollu jo pari vuotta ja koko ajan pahenee harhat tullu vasta.

Sitte nyt pitäsi ajaa auto ja kuorma-auto kortti ja tehä koulussa näytöt, en vaan pysty kun tulisi lisää ahdistusta.

Ainiin ja miistä harhoista nään aika useasi valo pisteitä ja kerran töissä kuulin että musta ois puhuttu vaikka ketään ei ollu lähettyvillä.

Olen 18v poika