testosteroni4.6.2017 21:05
1/3
miehet pelottaa

en oo tosiaankaan varma et tuliko oikeeseen alueeseen, mutta oon siis kohta 17-vuotias ja omaan kai pienimuotoisen pelon miehiä kohtaan. tiedän varsin hyvin, että tää pelko pohjautuu lapsuuteen, jossa mun biologinen isä oli esim. väkivaltainen mutsia kohtaan.

en oo tosiaankaan koskaan seurustellut, joka johtuu yksinkertaisesti siitä et ei oo tullut ketään vastaan. mutta nyt sit oon erilaisessa tilanteessa, oon kiinnostunu yhdestä jätkästä ja vähän tuntuu siltä, että tääkin on kiinnostunu musta. meil on ollu ihan kivaa yhdessä ja tällee, mut aina sen jälkeen ku oon nähny sen ni mua alkaa ahdistamaan. oon ajatellu sanovani tästä pelosta sille, mutta en oikeen osaa sanoa sitä sille.

oltiin kerran porukassa ja istuttiin siinä lattialla ja nojailtiin seinään. se laski päänsä mun olkapäälle ja tunsin oloni heti melko epämukavaksi, mutta silti se tuntu sillee hyvältä? tärisin siinä sitten silleen ajoittain, mutta en silti sanonu mitään. en siis oo varma, että onko tää jätkä huomannu tän mun pienimuotoisen pelon sitä kohtaan.

pelottaa vaan, että jos tää suhde etenee ni et se tekee sitten jotain mulle. esimerkiks on just väkivaltanen niin kuin mun biologinen isäkin on ollu. pelottaa kans se läheisyys samaisesta syystä, en uskalla päästää lähelle niin fyysisesti kuin psyykkisestikään, koska pelkään et se pettää mun luottamuksen.