Surswoop7.8.2018 13:58
1/63
Masentaa, itkettää, en jaksaisi

Juuri kun luulisi asioiden menevän paremmin, tulee takapakkeja.
Itsetuhoisuus ajatukset ja suunnitelmat ovat lisääntyneet. Haluaisin kuolla pois. Tunnen syyllisyyttä, epäonnistuneisuus oloa. Tuntuu, että olisi paha, huono ihminen. Pelkään, että minut hylätään. (Kerran kävi niin, mutta anoin takaisin).
On niin ristiriitaiset fiilikset kaiken suhteen.
On todella tyhjä olo ja rentoutuminen on hankalaa.

P.s. olen jo osastolla, jos mietitte sitä minulle. En osaa enää oikein avautua kunnolla hoitajille ja jos avaudun, niin se avautumisen kuilu on syvä.

Nytkin masennuin siitä että siskon vanhojentanssimekon ehkä kokeilija löysi jo toisen mekon. Ai miksikö masennuin? Siksi kun tunnen olevani epäonnistunut. En saanut mekkoa eteenpäin. Kaikki luotti "taitoihini" ja silti kävi näin.

Huoh.. Oon vaan alkanut väsymään pikkuhiljaa enemmän. En jaksaisi kuulla kavereiden/ nettituttavien avautumisia. Otan niistä vaan enemmän itseeni, kun en voi auttaa. Tunnen itseni paskaksi ihmiseksi muiden rinnalle. Ja jos en aina jaksaisi kuunnella muiden murheita, en voi kieltäytyäkään, koska sitten heille tulisi pahempi olo kun "kukaan" ei "jaksa" kuunnella murheitaan eli autan ja kuuntelen miten paljon jaksan. Ja se tulee muutenkin luontaisena kuuntelemisena. Olen empaattinen ja koitan aina auttaa.

Viiltelyä on tullut lisää elämääni. Pelkkä alle viikonkin kestävä tauko tuntui tuskalta.

Huoh..