RiisiHattu5.5.2018 15:15
1/33
Masennus = muoti-ilmiö

Jos elämän tarkoitus on olla onnellinen, miksi tuntuu että monet haluavat hankkia itselleen alakuloisuutta, kuunnellen surullista musiikkia & tehden viiltelyarpia käsiinsä, jonka jälkeen lylyitä hihoja käyttäen näytellä niitä muille?

''Aiheuttaa kunnon facepalmausta, kun joku tulee kertomaan parantuneensa vakavasta_masennuksesta, & kun kysytään mitähän lääkkeitä neiti mahto käyttää? Niin ei kuulemma oltu edes lääkärillä käyty, mutta oli silti NIIIN masentunut'' -näin sanoi viisas @Aurinkopuuteri_ itse tehdessä keskustelussaan Demi.fi:ssä.

Mutta ei helkkari kun kaverin luokkalaiseta oli tullut pitkästä aikaa kuva, joka olikin yllättäen teinipeili hihattomassa paidassa kädet arvilla. Sillä kuvat kuten tuo, voi aiheuttaa viiltelystä ylitse pääseneille ahdistuneisuutta tai pahimmassa tapauksessa paniikkikohtauksia :/

Myös itsekkin olen YouTuben puolelta nähnyt pirteän kanavan, jossa kaikki videot olivat tarkoitettu ihan vain hauskoiksi. Mutta tfyhgvdwor8q3 kun sitten eräs päivä kertoi sairastavansa masennusta, vaikkei edes ole aiemmin puhunut aiheesta KELLEKKÄÄN, jos oikeasti on masennukseen viittaavia merkkejä, miksi siitä pitää kertoa koko maailmalle, paitsi niille jotka voisivat tilannetta auttaa?

Hitto ko ottaa päähän mihin tää maailma on koko ajan menossa :DDD
mutta ehkäpä vain tuollaiset ihmiset haluavat tuntea olevansa erityisiä, & poiketa jollain radikaalilla & sairaalla tavalla muista ihmisistä.

Kiitos olen puhunut, eikä minulla myöskään ole mitään mielenterveydellisistä häiriöistä kärsiviä vastaan mutta tästä aiheesta halusin vain vitutustani purkaa :3