MetalliMörkö17.7.2018 5:31
1/3
masennus, anoreksia, koulukiusaaminen. Tästä tulee pitkä teksti...

En oikeen tiedä edes miten aloittaa. Olen 21- vuotias nainen jonka elämä on ollut niin kauan kuin muistan täyttä helvettiä ja haluan, että tämä jo loppuisi. Haluaisin voida hyvin ja olla onnellinen, mutta jokin tässä nyt on vikana ja mikä mussa on vikana?

Kaikki alkoi siitä kun menin eskariin ja jouduin heti kiusatuksi. Kiusaaminen päättyi vasta 9- luokan päättäreiden jälkeen. Olin koko sen ajan pahasti masentunut ja viiltelin itseäni. En uskaltanut edes kertoa kenellekään. Esitin vain iloista ja vahvaa ihmistä.

Ammattikoulussa olin edelleen masentunut, vaikka kaikki oli "hyvin" se tunne ei lähtenyt pois. Sain paniikkikohtauksia kesken päivän. Sairastuin myös anoreksiaan. Toisena vuonna jouduin jättämään koulun kesken sillä en pystynyt enää käymään siellä Jouduin sairaalaan vakavan aliravitsemus tilan takia ja olin 4 kuukautta osastolla. Kävin aika lähellä kuolemaa tuossa vaiheessa.

Seuraavana syksynä muutin pois kotoa opiskelemaan haluamaani kouluun ja ajattelin että elämä alkaa hymyillä kun pääsen vanhoista piireistä pois ja voin aloittaa alusta. Kuitenkin anoreksia ja masennus ei päästänyt musta irti ja olin sairasloma kierteessä niiden takia. Olin yli vuoden sairaslomalla.

Nyt olen taas aloittanut koulun ja musta tuntuu, että tämä menee taas päin mäkeä. Mulla on jo nyt kertynyt paljon poissaoloja ja mulla on niistä tosi huono omatunto. Tuntuu, että mulla menee nyt huonommin kuin aikoihin. Oon todella masentunut, en pysty syömään, haluan laihtua olemattomiin, en saa nukuttua, en ole saanut rahaa kelalta sitten maaliskuun, läheinen kuoli, mulla ei ole oikeen kavereita kenen kanssa olla ja kaiken kukkuraksi multa vietiin juuri pois mun hoitokontaktit sen takia että olen vaihtanut aikoja niin monta kertaa.

En oikeen tiedä mitä enää tekisin. Olen vain niin loppu. Tarvitsisin kipeästi apua, mutta en edelleenkään ole löytänyt riittävää apua. Tämä kasvaa vain kuin lumipallo ja mua pelottaa että tämä taakka vielä kasvaa niin suureksi, etten jaksa kantaa sitä enää. Mitä ihmettä mun pitäisi vielä tehdä?