tietsikkan3r030.3.2018 9:27
1/7
Liskot aikovat ottaa vallan

Ne lisääntyvät korvaamalla yöllä raskaiden ihmisnaisten munasolut omillaan, jolloin nämä kantajat synnyttävät tietämättään ihmisen näköisiä liskorodun edustajia, jotka synnyttyään järjestäytyvät ja soluttautuvat ihmishahmossa ihmisten yhteiskuntiin.

Kaapatut munasolut taas pakastetaan ja kuljetetaan liskojen päämajaan Nebula-X -tähdistöön, joissa heidät kypsytetään synteettisissä kohduissa ja kasvatetaan liskokeisarin orjiksi. Harvoista onnekkaista tulee vain keisarin ja tämän aatelisten palvelijoita ja lemmikkejä, kun taas suurin osa kuljetetaan viheliäisille ksinerium-kaivoksille ympäri Delta-kvadranttia.

Kun liskot ovat onnistuneesti soluttautuneet kaikkiin maailman hallituksiin ja ottaneet tuotantovälineet haltuunsa, luovat he nahkansa ja aloittavat "suuren muutoksen". Ensin liskot nauttivat maan asukeilla herkkuaterian, minkä jälkeen henkiin jääneet orjuutetaan ja lähetetään pakkotyöhön ympäri galaksia. Ainoastaan liskoja auttanut poliittinen eliitti (illuminati, sionistit ja vapaamuurarit) saa elää rauhassa, ja palkkioksi työstään heihin istutetaan lisko-DNA:ta niin että heistä muutetaan geneettisesti rodun täysiverisiä jäseniä.