Poistunut demittäjä2.6.2018 18:37
1/2
Lasketaanko tää seksuaalirikokseksi?

No niin, siis PAKKO AVAUTUA

suunnilleen vuos sitten olin ihastunut yhteen jätkään (sillon 18 v.), jonka tunsin mun seuran kautta. Oon itse kyseistä kaveria 4,5 v. nuorempi. Kutsutaan häntä nyt vaikkapa Tepoksi.

No, yks ilta olin tulossa myöhään jostain konsertista ja tää Teppo snäppää mulle ja kysyy minkälainen se konsertti oli, ja mä vastaan et ihan ok jne.

Sit se vaan randomisti kertoo et se on yksin kotona, ja laittaa kuvan jossa se on ilman paitaa. Mä vastaan, et on epäreiluu et pojat voi olla ilman paitaa, mut tytöt ei.
No siihen se Teppo sit vastas jotain et "jos sä tulisit mun luokse nii voisit kyl olla ilman paitaa." Ja tässä vaiheessa asiat muuttu oudoks.

Se rupes juttelee mulle kaikkee pervoa, ja minä IDIOOTTI menin vastaamaan. Mut emmä jotenki 13 v. kakarana tajunnu et se on huono juttu, kun nyt kerran olin vielä Teppoon ihastunut.

No me loppujen lopuksi juteltiin Tepon kanssa varmaan kolmen tunnin ajan, kunnes sitte menin nukkumaan.

No aamulla herätessäni olin ihan sillee wwwaaaat et tapahtuks se snäppäily oikeesti. Menin heti laittaa Tepolle jonku gm snäpin ja vaan ootin et se vastais siihen.

Se ei kuitenkaan koko päivänä vastannut mulle mitään, kunnes sit kysyin siltä et kaduttaako öiset viestit. No tähän se sitten vastas et "Joo, olin täysin kännis eilen. Voisitko olla hiljaa tästä jutusta? Se oli pelkkää läppää."
Mä vaan myönnyin, koska olin surullinen siitä, ettei Teppo sit oikeest pitänykkää musta.

No eipä siinä, muutama päivä kulu, ja oli aika mennä treeneihin. Mä olin ihan kuset housuissa ku jännitti Tepon tapaaminen.

No siinä sitten näin mun pari tosi hyvää treenikaveria, joille päätin kuitenkin kertoa tapahtuneesta. Emmä ajatellu jälkiseurauksia ollenkaan. Molemmat kaverit lupas, ettei kerro kellekään.

No tottakai se toinen meni sit kyselee Tepolta tapahtuneesta. Teppo laittaa mulle raivoten viestii ja kertoo estäneensä mut jo snäpis. Mä pyydän anteeks, ja kerron rehellisesti, etten uskonu sen olevan niin iso juttu.

No sit tilanne rauhottuu hetkeks, kunnes tää sama treenikaveri päättää kertoa äidilleen asiasta. Ja tottakai tää äiti menee kertomaan valmentajalle, joka laittaa mulle viestiä. Ja Tepolle siinä samalla. JA paskamyrsky on valmis.

Mä pyydän anteeks asiasta miljoona kertaa Tepolta, ja multa ei pyydetä anteeks kertaakaan. Ajna kanssa asiat rupee menee paremmin, ja tapahtunut painuu taka-alalle.

Sillon olin ihan fine tän asian kanssa, en ajatellu et Teppo olis tehny mitään väärää, ja että mä olin se pahis.
Mut nyt jälkikäteen ajatellen, Teppo periaatteessa oli aikuinen tän tapahtuessa (18 vuotias), ja mä alle 16 v. Teppo laitto mulle pervoa viestiä kännissä, ja pyys mua olemaan hiljaa asiasta. Mä idiootti vaan menin rikkomaan lupaukseni, ja kertomaan asiasta eteenpäin. Myönnän, ettei mun ois todellakaan pitänyt tehdä sitä, mutta kumpi tässä nyt oikeesti se paha on.


Tää on niin sekavaa, toivottavasti joku ees jakso lukea tuon sekasotkun läpi. Mun pohjimmainen idea oli se, että mitä mieltä ootte koko asiasta. Kumpi teki oikein, kumpi väärin jne. (Molemmat teki väärin mut niinku you'll get it)

Ja siis toi otsikko nyt ei ihan täsmää, mutten jaksanu parempaa keksiä.

Kauhee bustausvaara...