Libra14.5.2018 20:03
1/3
Lapsena hyväksikäytetty

Moikka lukijalle tarvisin vähän apua...
Olin pienenä semi läheinen mun isoveljen kanssa ja me yleensä sellain leikki '' tapeltiin '' ja tehtiin jäyniä toisillemme jne tälläsiä asioita mitä sisarukset nyt yleensä tekeekin. Isoveli pelasi usein koneella ja olin tosi kiinnostunut niistä peleistä mitä se pelasi ja usein kattelin siinä sitten sen pelejä. Yhtenä iltana sitten istuin sen sylissä ja sain kokeilla peliä kun tunsin että ihankun sillä olis niinkun kiihtynyt elikkä saanut stondiksen, ja yritin siinä sitten siirtyä vähän pois siitä kohdalta niinkun siitä päältä ymmärrätte varmaan mutta veli siirsi koko ajan takasin. Tällä hetkellä ahdistuin erittäin paljon ja en muista mitä sen jälkeen tapahtui muutakun että jollain tavalla lähdin pois tilanteesta mutta sen tarkemmin en muista.
Tämän jälkeen otin todella paljon etäisyyttä veljestäni enkä halunnut oikeen olla missään tekemisissä sen kanssa ja oli jaksoja kun ihan kokonaan unohdin asian mutta asia tuli kuitenkin aina takasin kummittelemaan. Isoveli ei mun muistikuvien mukaan ainakaan tehnyt mitään muuta samantapasta tai mitään pahempaa mutta en tosiaan kyllä muista. Tää asia ahdistaa mua ihan hirveesti enkä vaan pääse asiasta jotenkin yli enkä oo kertonu tästä asiasta ikinä kellekään.
Oliko tää jonkinmuotoinen hyväksikäyttö teidän mielestä? Voiko olla että vaan ylireagoin jotenkin ja tulkitsin tilannetta väärin tai jotain sellasta? Tästä tapahtumasta on nyt ainakin 7 vuotta jo enkä vaan siltikään pääse asiasta yli ja joskus saan hirveitä itkukohtauksia asiasta mutta sitten taas unohdan asian jopa moneksi kuukaudeksi jos en mun veljeä nää mutta lähiaikoina tää asia on kummitellut mua todella paljon. Pitäisiköhän mennä psykologille puhumaan asiasta? Kiitos paljon jos jaksoit lukea koko tekstin ja jaksat vastata. :) Pahoittelut jos teksti on sekava :/