ruoka17.3.2018 16:41
1/32
Lapsen hankkiminen on itsekästä

Enkä nyt puhu adoptoimisesta, vaan juurikin oman biologisen lapsen tekemisestä. Maailma on ylikansoittunut, sekä joka paikassa on kodittomia, nälkiintyviä lapsia. Miksi turhaan tuoda tähän maailmaan enää yhtäkään turhaa ihmistä tätä maailmaa saastuttamaan?

Lisäksi nuorena (alle 20-21v) lapsen hankkiminen on typerää, sekä pilvilinnoissa leijumista. 20-vuotias on niin nuori, että hyvä että on työelämää ehtinyt aloittaa ja elämää nähdä. Mielestäni elämänkokemusta pitäisi olla niin riittävästi, että osaa rauhoittua ja asettua aloilleen sillä ajatuksella, ettei enää teinijuoksentelut kiinnosta. Sitten vasta on kypsä hommaamaan lasta.

Lisäksi mielestäni pitäisi olla säästöjä, sekä varaa (että toki myös mielenterveyttä) hoitaa lasta. Vituttaa suunnattomasti teinit jotka kuumeilee vauvasta mutta vaaleanpunaiset lasit päässä uskoo, että se vauva on ruusuilla tanssimista. Ei vaan nähdä sitä realismia, että se huuto jatkuu kuukasia, jopa vuosia pitkin öitä, rahaa palaa ruokaan, terveydenhuoltoon ja vaatteisiin sekä sitä paskavaippaa pitää vaihtaa päivittäin vaikka kuinka pitkään. Ja se lapsi todellakin rajottaa elämää. Ei sitä lasta nakella hoitoon millon ja miten sattuu aina kun vähänkään tekee mieli mennä ulos syömään kavereiden kanssa. Se joko raahataan mukaan tai pysytään kotona. (En kuitenkaan sano, etteikö lapsi joskus voisi hoidossa olla)

Imo, jos joku joka poikkeaa kuvaamastani kuvasta, on hän paska vanhempi.