B_Boss14.7.2017 15:23
1/29
Kurkkua myöten täynnä feminismiä

Feministit sheimaavat muita ihmisiä sen minkä kerkeävät, esimerkiksi haukkumalla miehiä helposti manspleinaajiksi, misogynisteiksi, vihapuhujiksi, bodysheimaajiksi ym.

Tyypillinen feministien ajatus on, että nainen on luonnonläheinen ihminen jonka mies yrittää saada hallintaansa. Niinpä mies alistaa naisen vartalon valtansa alle, esimerkiksi lääketeollisuus ja lääkärit sanelevat naiselle minkälainen naisen vartalon pitäisi olla.

Ongelmia tulee, jos feministien höpinät otetaan todesta. Esimerkiksi jotkut äärifeministit väittävät, että ei liian suurista sisemmistä häpyhuulista vaan yksinkertaisesti voi olla mitään haittaa. Vaikka hänelle näyttäisi kuvia, niin hän ei usko, että joillekin voi oikeasti olla terveydellinen syy leikata sitä aluetta.

Toinen juttu on rinnat. Tyypillinen feministi sanoo että rinnat kehittyy läpi elämän. Hyväuskoiset sitten odottelevat rintojen kasvua vielä kolmekymppisenäkin. Ja myös tämä, että rintojen pitää antaa olla sellaiset kuin ovat. Ja ne on vain lapsen ruokintaan tarkoitettu. Ei ne roikkuvat nahkaläpyskät ole ihanat, eikä niitä tarvitse väkisin opetella hyväksymään. Jos nainen ei hyväksy itsessään jotain, hän ei sitä voi koskaan täysin hyväksyä vaikka kuinka yrittäisi huijata itseään. Jos joku saa lisää itsevarmuutta rintojen suurentamisesta, mitä se on feministeiltä pois? Tai jos lihava haluaa laihduttaa tai mitä tahansa muuta.

Miksi vain tatuoinnit on feministeille ok? Eikä muu kehon muokkaaminen?

Sitten on kuukautiskierto ja kuukautiset. Jos nainen ei halua puhua yksityisasioistaan, niin miksi feministi ei hyväksy sitä? Joku ajattelee, että tuollaiset asiat ei kuulu miehille. Miksi feministi haluaa puhua vituista koko ajan? Eikö feministi voisi opetella myös miehen anatomiaa? Luulen, että miehen siittiöntuotannosta, hormonitoiminnasta ym. feministi ei tiedä mitään. Niin itsekeskeisiä kun ovat.