makkara14.4.2018 14:04
1/35
Kristinusko on pohjimmiltaan paha ideologia

1. Kristinuskon mukaan ihminen on Jumalan kuva ja luonnon herra. Tämä on tuhoisa ajatus, joka on johtanut ihmisten välinpitämättömyyteen luontoa kohtaan ja sallinut luonnon tuhoamisen. Kristinusko on pohjimmiltaan syy ilmaston lämpeämiseen. Teollistumisen aikana kristinuskoa käytettiin perusteluna luonnon silmittömään raiskaamiseen ja edelleen suurin osa ilmaston lämpenemisen kieltäjistä ovat kristittyjä.

2. Lähetyskäsky. Kristittyjen tehtävänä on levittää taikauskoaan kaikkialle, joka on johtanut useiden alkuperäiskulttuurien tuhoutumiseen. Lisäksi kristinuskoa on levitettyä pääasiassa väkivallan ja rasismin voimin.

3. Helvetti ja pelko. Kristityt yrittävät saada ihmiset uskomaan satuihinsa pelolla. Jos et usko, joudut helvettiin. Lisäksi kristinusko on fundamentaalisen totalitäärinen ideologia, joka määrää jopa mitä saat ajatella. Monet pitävät kymmentä käskyä hyvänä moraalisena ohjenuorana, vaikka kaksi ensimmäistä käskyä pakottavat alistumaan auktoriteettiin ja useat käskyistä määräävät miten pitäisi ajatella. Lisäksi niin mitätön rikkomus, kuin aviorikos, nostetaan samaan kategoriaan kuin tappaminen.