Emiya28.5.2018 19:23
1/1
Koulupsykologille meno (apua)

Elikkäs... Reilusti yli kuukausi sitten kävin kouluterkkarin kaa juttelemas. Ja tultii siihen tulokseen, että mun pitää mennä koulupsykologille. Yritettii yhdessä soittaa psykologille, mutta se ei vastannut.

Joten terkkari anto lapun mulle kouraan ja käski soittaa, tai ees laittaa viestiä psykologille(huomas selvästi, että en tykkää soittaa).

Jaaa... kuten arvata voi saattaa en oo soittanu tai lähettänyt viestiä sille psykologille. Aluks olin sillee "Joo soitan ens viikolla ku asiat on vähän enemmän järjestykses".. Ja jatkoin viivyttelemistä jonka jälkee unohdin koko asian.

Ja nyt on jo viimenen kouluviikko. Mitä helvettiä mää teen? En kehtaa soittaa enään näin myöhään + eihän koulypsykologi oo ees kesälomal auki.

Sit en kehtaa äidil mainita tästä, koska se sano, että mun pitää _ihan itse_ soittaa, koska oon jo melkein aikuinen ja plaa plaa (+ se suuttuu pahasti jos se saa tietää ettei tää oo edistynyt... tuntuu että se ei ymmärrä ollenkaa).

Mitä ihmettä meen? Ajanks ite itteeni nurkkaan. En todellakaa viiti enää soittaa tai lähettää viestiä sille kuraattorille. Onko kesäl jossai muual paikkaa missä vois keskustella tai käydä.

Kyseessä omal kohdal aika pitkäaikaisesta asiasta, joka on vuosien mittaan pahentunt ja lukio pahentanut vielä enemmän asiaa (alkanut tulla esim. itsemurja ajatuksia...). Luultavasti jonkinsortin masennus (mutta en ala diagnosoimaan mitää).