Vihersimpykka30.4.2017 9:35
1/14
Koti=kaatopaikka kiitos muu perhe

Hermot kiehuu niin pahasti tätä kirjoittaessa, ettette oikeesti uskokkaan...

Siis... alotetaan nyt siitä, että oon itse 13 vuotias ja joudun vittu edelleen jakamaan huoneen 9-vuotiaan pikkusiskoni kanssa ... ihan vitun paskaa suoraansanottuna. Kuvitelkaa nyt itse, että joutuisitte jakamaan huoneen itseänne 4 vuotta nuoremman sisaruksen kanssa!!!. Ja sisko sotkee kokoajan ja meidän huone onkin suurimman osan ajasta täysi kaatopaikka. Itse kun oon niin tarkka siisteydestä, eikä mun jäljiltä sotkuja juurikaan synny. Pikkusiskon sänky on niin täynnä tavaraa, petaamaton ja siellä tuskin mahtuu nukkumaan. Lisäksi hän säilyttää kaikki vaatteensa ja lelunsa yms lattioilla! Ei osaa kirjaimellisesti siivota jälkiään.

Sitten onkin äiti... eikös perheessä äiti ole yleensä se siistein? No meillä ei kyllä helvetissä ole! Syö usein ruokaa (banaania, jugurttia, joskus lämmintäkin ruokaa) sohvalla, eikä muista ikinä siivota jälkiään! Lisäksi jättää korvakorunsa pitkin lattioita niin, että 1000 kertaa meiltä muilta on auennut jalkapohja sen takia. Äitiä ei myöskään kiinnosta sisustus pätkän vertaa ja ainoa sisustusyritys meidän talossa on se, että olen ostanut sinne aina välilä tauluja yms. Hän lisäksi syö välillä sormin ja saattaa uittaa esim leipäänsä keitossa ja pistää poskeen. Hyi saatana ku alko jo kuvottaa. Ja aina esim ruokaa laittaessaan kaikki keittiön tasot täynnä roiskeita.

Ja sit on iskä... metsästäjä ja kahden koiran omistaja. Ei mua koirat muuten haittaa ihania eläimiähä ne on, mutta kun iskäni antaa niiden makoilla sohvilla, nojatuoleilla ja lähes kaikkialla missä muutkin perheenjäsenet. Usein oonkin kuullut kavereiltani, että talossamme haisee välillä ummehtuneelta (luultavasti koirankarvat sohvilla ja vaikka missä). Ja voitteko uskoa, että iskä joskus vuonna nakki ja muusi hankki meille ruskean sohvan, ruskean nojatuolin, ruskean kaapin ja vaikka mitä helvetillistä paskaa.

En ikinä itse edes istu nykyään sohvalla, koska ihan täynnä koiran karvoja ja äidin jättämiä jugurttipurkkeja yms. Yleensä kun oon katsonut TVtä (mikä sekin on ikivanha paska) istunut jumppapallolla, kunnes pentukoira vähän aikaa sitten puraisi siihen reiän, eikä uutta ole kuulemma tulossa.

Äslrpeåglrpötpfåääaäääää!!!
Menee niin vitun pahasti hermot ettette uskokkaa!
Ja ei! EI OLLA KÖYHIÄ!Itekki harrastan kahta suht kallista lajia ja talvisin laskettelen + löytyy siskoltakin harrastuksia, mutta ei vaan perkele taida kiinnostaa se, että kämppä näyttää kaatopaikan ja sikalan homehtuneelta sekasikiöltä.

Kertokaa miten voisin saada muut tajuamaan tämän, kun eivät ymmärrä kun kerron tuntevani oloni aivan helvetin epämukavaksi:(