meitsivain_1.3.2018 16:16
1/1
Kertokaa pelottavia urbaanilegendoja!

Joo, otsikko.

Ite muistan ainaki tämmösen. Olin tässä yks kesä Raaseporin linnassa ohjatulla kierroksella ja se opas kerto, että siinä linnassa asuneella linnanherralla oli vaimo, joka sai lapsen toisen miehen kanssa ja kun tämä linnanherra sai tietää niin se pakotti naisen lapsensa kanssa huoneeseen, jonka seinä muurattiin umpeen ja nää tietenki kuoli sitte sinne huoneeseen varmaanki nälkään ja janoon.

Opas vielä sanoi, että elokuussa täysikuun yönä jos menee 00:00-01:00 välisenä aikana sinne linnan raunioille niin voi kuulla kun tää nainen lapsensa kanssa liikkuu siellä. Lisäks kans ku siellä on muistaakseni niitä jotain hautakumpuja joiden luo ei saa mennä niin siellä kuulemma kummittelee.

En ny tiiä onko tää varsinaine kaupunkitarina, mutta yhen uskomuksen mukaan maailmojen välinen verho on niin kutsutulla ”suden hetkellä” eli 03:00-05:00 välisenä aikana ja kuulemma demonit pääsee sillon meiän maailmaan ja ihmiskeho on sillon heikoimmillaan. Jotkuthan herää useesti just tona aikana käytännössä ilman syytä :o

Äitini on sairaanhoitaja ja hän kans kertoi, että huomas yövuorossa maanantai aamuöisin, että sillon kuoli eniten vanhoja ihmisiä. Tieteellinen selitys on kai se, että elintoiminnot jostain syystä hidastuvat unen aikana juuri tuohon aikaan ja vanhan ja sairaan ihmisen keho ei enää jaksa herätä uuteen päivään. Creepyä silti.