Anskueveliina4.7.2017 17:48
1/38
Kerro itsestäsi ja ulkonäöstäsi!

Ajattelin tuossa, että olisi kiva teistä ja teidän ulkonäöstä jotain.
Voitte kertoa ihan perusjuttuja; minkä ikäisiä, minkä pituisia, ehkä ruumiinrakenteesta jotain jos haluatte, minkä väriset hiukset, silmät, oletteko tummia vai vaaleita, miten meikkaatte (jos meikkaatte), onko tatuointeja tai lävistyksiä, käytättekö asusteita ja millainen pukeutumistyyli teillä on. Ja jos on erityisellä rupattelutuulella, niin saa toki kertoa muutakin.
Voin itse aloittaa.
Olen 19-vuotias (joulukuussa 20) 155 senttinen 45 kiloinen, joten siis aika hoikka. Hiukset on vaaleat olkapäille juuri ulottuvat ja suoristan ne aina jos ehdin. Pidän tukan aika usein auki tai ponnarilla. Silmät on aika tumman siniset. Ja olen siis ihan vaaleaverikkö. Naamassani on aika kiitettävä määrä pisamia, joista en itse hirveämmin välitä, joten ne tykkään meikata piiloon, ja sitten laitan ihan vaan ripsiväriä ja musta eyelinerit ja joskus jos lähden tuota kotipihaa tai lähikauppaa pidemmälle niin ihan vaan punaista huulipunaa.
Tatuointeja ei ole ja lävistyksiä vaan korvissa, eli normaalien korvareikien lisäksi molemmissa korvissa toiset reijät, oikeassa korvassa kaksi helix-nimistä rustokorua ja toisessa yksi, vasemmassa korvassa on anti-tragus ja tragus ja oikeassa conch. Napakoru oli, mutta se kasvoi ulos raskauden aikana. Käytän asusteina joskus jotain rannekorua, kaulakorua tai kelloa. Ja aina mulla on korvikset ja kihlasormus.
Pukeudun aika "perus tyylisesti", jos näin voi sanoa. Eli farkut (mustat tai erisävyisiä sinisiä), perus paitoja, ei mitään ihmeellistä ja jalassa on oikeastaan aina adidaksen superstarit, vanssit tai converset.
Ja jos nyt jotain ylimääräistä rupattelua, niin olen siis 19-vuotias avovaimo ja yhden reilu seitsemän kuukauden ikäisen pojan äiti. Aloitan syksyllä opiskelut yliopistossa. (En nyt mitään yksityiskohtia kerro)
Asun miehen, pojan ja koiran kanssa rivitalossa Helsingissä. Kotoisin olen pohjanmaalta. En enää harrasta oikeastaan mitään muuta kuin salilla käyntiä. Nuorempana kotona asuessani harrastin 15 vuotta ratsastusta ja pitkään cheerleadingiä.
Ei mulla muuta, mutta kertokaa itsestänne. Tuo loppu oli tosiaan extraa, mutta kertokaa edes noi mitä tossa alussa kysyin. :)