amppuu_x331.3.2018 12:59
1/11
kateellinen besulle! -.-

Laitoin tänne ku ei kukaan tuolla suhteissa vastannu! Vastatkaa pliis ku tää on mulle oikeest ongelma.

Eli oon tosi kateelline mun besulle, en oo viittiny sanoo sille mut se varmaa huomaa!!
Sen molemmat vanhemmat on lentäjiä joten ne on tosi rikkaita ja matkustaa koko ajan. Se on koko aika koulusta pois mut saa silti kymppei ja ysei ja on kaikes vaan niinhyvä!
Siis mä saan kasin ehkä jos luen koe-alueen 100 x..

Ne asuu tosi isossa talossa meren rannalla joka on aina ollu mun unelma. Voinhan mä mennä niille kylään aina mut ei se aja samaa asiaa. Mun vanhemmat on ihan varakkaita kans mut meillä on niin monta lasta tässä perheessä et ei mmatkusteta ikinä! Oon kans mankunu jo 5 vuotta et otettas koira mut vanhemmat inhoo eläimii. No se mun kaveri sai just 2 koiraa ja ne koira on huskyja minkä just haluisin..-.- mut ei me voia ottaa ku pitäs asuu maalla niiku kaveri asuu ja helvetin isossa talossa.

Nytki vietän pääsiäis lomaa täällä kotona dataillen ku besu lähti balille! Ja se oli just pari viikkoo sit New yorkissa. Mä en oo ollu ikinä ees ulkomailla enkä ees lentokoneessa ja haluisin lentokoneeseen sekä matkalle mut en salee pääse ennen ku oon täysikäinen ja töissä!

Nii ja vielä se et nyt varmaa sanotte mulle et se sun besu on hemmoteltu ja saa kaiken helpolla ja et sillä tulee olee vaikeeta. Ei todellakaa oo Nii, se on tosi reipas ja ansaitsi ne rahat koiriinki tekemällä itte töitä sukulaisille. Mun sukulaiset ei ees oo sellasii, et ne ottais töihin. Mun vanhemmat maksaa meille kyl viikko rahaa ja antaa sitä muutenki jos pyydetään, mut kuten sanoin, ei saada hirveästi koska no viidelle lapselle ei mitään viiskymppisiä annella.

Huoh mitä teen ku ärsyttää iha sikana! En oo missään parempi ku mun besu ku oon rumempi ja kaikki pojatki meiän luokalta tykkää siitä besusta.. Sen viel haluun sanoo et vaikka oonki kade nii se on mulle tärkein kaveri ikinä ja ollaa aina oltu besuja <3 mua vaa ärsyttää seki, et nyt lomalla kun ois aikaa hengaa nii se menee vanhempiensa kaa vaan eri maihin. Ku se pääsee kai ilmaseks niiden kyydissä..