_Misty_24.7.2018 12:34
1/10
Kamalat päiväunet!?

Moi. Mulla oli äskön ihan hirveet päiväunet... Ja mulle käy tää melkeen aina, kun nukun päiväunet ja se on ihan hirveetä!
En tiiä ymmärättekö ja tää on tosi outoo...
Mulle kävi siis niin, että en saanu kunnolla silmiä auki enkä pysytyny liikkua. Mun kädet oli niin painavat. Sitte koko maailma tärisi ja kuulu semmosta outoo tärinä-ääntä ihan sairaan kovaa... ja mun kurkussa tuntu outo pala, mikä mun olis pitäny sylkee pois, mut en pystyny. Taustalta myös kuulin jotain kolinaa ja päässä heitti ihan hirveesti. Ja olin myös puoliunessa, tai ainakin tuntuu siltä. Tän tunnetilan jälkeen yritin pitää silmiä auki, etten nukahtais, koska muuten se sama tunne saattais tulla takas. No, mä silti nukahdin.
Näin sellasta unta, et olisin heränny päiväuniltä juuri samasta paikasta ja samaan aikaan. Sitten siinä unessa katsoin kelloa, että onpa se jo paljon. Tarkkailin kelloa tosi pitkään. Menin keittiöön juttelemaan mun äidille ja isälle. Sitten mun pikkusisko oli pukeutuny yhen laulajan pikkusiskoksi ja mentiin ulos (?) Sit se uni loppu ja heräsin. Yritin pysyä taas hereillä, mut mun silmät oli niin painavat, et ne ei pysynny auki...
Sit nukahdin taas ja näin unta taas että olisin herännyt päiväunilta, mutta tällä kertaa meninkin jonkun tuntemattoman pojan kanssa ulos.
Ja heräsin jälleen. Nukahdin taas ja tuli se sama tunnetila. Heräsin ja katsoin mun huonetta siihen oli keskellä lattia ilmestynyt valkonen patja.
Nukahdin taas ja heräsin. Tällä kertaa ei ollukaan mitään patjaa, ja heräsin ilman raskaita silmiä, heräsin ihan pirteänä. Tuntui siltä, että tuo olisi kestänyt ikuisuuden.
Nukuin siis noin 3h päiväunet. Tämän takia vihaan päiväunia! Aina tulee tuo sama tunne, tai muuta sekavaa. Kysyin mun vanhemmilta ja siskolta, et onks ne tuonu mitään valkosta patjaa mun huoneeseen. Ne sano ihmessään, et ei. Olisiko tuo voinut olla joku harha? Vai mitä? Osaako joku tulkita? Itse en ole ikinä kuullut tuollaisesta. Kiitos kun jaksoit lukea.