Poistunut demittäjä3.5.2018 7:33
1/1
Käännetään huonot puolemme hyviksi

Ajatellaan positiivisesti ja yritetään miettiä, mitä hyvää on niissä ominaisuuksissamme, joita pidämme huonoina.

Liiallinen arkuus ja varovaisuus: Joudun hyvin harvoin pahoihin vaikeuksiin, koska en yleensä tee asioita harkitsematta ensin tarkkaan.

En saa aina suutani auki, vaikka joskus ajatuksen äänen sanominen todella olisi tarpeen: En sano asioita, joita joutuisin myöhemmin katumaan.

Ylempään liittyen liialline hiljaisuus: En puhu toisten päälle ja keskeytä muita. Olen hyvä kuuntelija.

Huono itsetunto: Yritän jatkuvasti keksiä erilaisia keinoja sen kohottamiseksi ja tämä on muun muassa auttanut minua hyväksymään joitain sellaisia piirteitäni, joita aikaisemmin olen vihannut ja jopa pitämään niistä.

Suutun helposti ja tulen helposti surulliseksi: Minulla on voimakas tunne-elämä, mikä tarkoittaa sitä, että tunnen helposti myös positiivisia tunteita.

Olen tylsä ihminen - tykkään istua täydessä hiljaisuudessa tekemättä mitään ja olen huono poistumaan kotoa: Ei tarvitse tehdä paljon saadakseen minut viihtymään. En tylsisty helposti.

Olen mukavuudenhaluinen ja laiska: Osaan ottaa rennosti eikä minun tarvitse kokea jatkuvasti uuttaa ja asettaa itselleni erilaisia tavoitteita. Tämä menee oikeastaan aika samaan kategoriaan tuon edellisen kanssa.

Olen liian kiltti: Olen hyväntahtoinen, ystävällinen, mukava ja muut huomioon ottava ihminen.

Olen hyväuskoinen: Näen ihmisisissä ja asioissa useimmiten hyvää ja olen positiivinen ihminen.