randomstories3.8.2017 11:05
1/2
Jos tykkäät onnettomista tarinoista ni lue :)

Katson häntä puiston toiselta puolelta. Hän istuu ison puun alla. Sen saman puun, jonka alla vietimme aina aikaa. Näen hänet. Hän ei minua. Hän on painanut päänsä alas, samalla pitäen käsissään jotain. Tiedän, mikä se on. Se on minulta.
Hän nostaa päänsä, ja viimein näen myös hänen kasvonsa. Hänen silmänsä ovat punaiset. Hän on itkenyt. Minun takiani. Hän katsoo kirjettä käsissään ja lukee sen uudelleen ja uudelleen. Näen kuinka kyyneleet alkavat valua uudestaan hänen kasvoillaan. Niin myös minun. Hän katsoo minun suuntaani, muttei näe minua. Ei kukaan näe. Ei enää.
Haluan puhua hänelle. Mutten voi. Haluan halata häntä, kertoa ettei se ollut hänen vikansa. En halua hänen tuntevan niin. Hän ei olisi voinut estää sitä. Ei mitenkään. Ei kukaan olisi.
Katson häneen viimeisen kerran. Näen hänen muodostavan huulillaan sanat:"rakastan sinua". Kuulen itseni kuiskaavan saman ja näen pienen hymyn hänen kasvoillaan.

Oon siis itse keksinyt tän, näitä on helppo kirjottaa ku päässä pyörii kaiken näköstä. Kertokaa ihmeessä mielipiteenne :)