Huumeruisku18.5.2017 18:03
1/15
Jaa, mistä saan apua paniikkikohtauksiin?

Niin mistä?

Kävin jollain ihan perus lääkärillä, ja se ei osannut auttaa. Anto vaan linkin mielenterveystaloon, että mun sieltä pitäisi ettiä joku tyyppi kelle puhua.

Mutta miten jollekkin ukkelille/akkelille puhuminen auttaa paniikkikohtauksiin, joika tänäänkin oli n. 5 kpl parin tunnin sisällä!!
Minulla ei tietääkseni oo mitään ongelmia ja voin ihan hyvin, nii ei mulla oo mitään ns panikoitavaa, joten onko järkeä mennä puhumaan jollekki tyypille kun ei ole mitään puhuttavaa?? Mitä ne edes kysyy siellä mielenterveystalolla??

Äiti sano että Paniikkihäiriölle EI ole lääkitystä. Menin siitä auvan sekasin ja aloin hysteerisesti itkemään kun tajusin etten saa apua tähän ongelmaan, joka toistuu aina silloin, kun olen:
Yksin; bussissa, ratikassa, metrossa, junassa tai nukkuessa. YKSIN.

Äiskäni kyllä sanoi että rauhottavat on keksitty, muttei lääkäri halua antaa niitä varmaan mulle, koska oon nimittäi vasta kohtapuoliin 15.

Herrajumala että on kamalaa kun ne ''rauhallinen hengitys, veden juonti, muun ajattelu'' -niksit eivät toimi!! Tahtoisin lääkkeitä tai jotain, sillä toistuvat paniikkikohtauksen HÄIRITSEE JA PILAA mun arjen ja elämän totaalisesti.

Miten te saitte apua paniikkikohtauksiin? ketään samassa kriisissä??? VASTAUKSET OIS IHANIA <3 !